Zobrazit přihlášovací formulář

Mycí olej pro děti Baby Intimka 100 ml

Administrace

Mycí olej pro děti Baby Intimka 100 ml

159 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 55 Kč
Obecná charakteristika: preparáty pro intimní hygienu jsou šetrnou alternativou běžně používaných výrobků tohoto zaměření, z nichž většina obsahuje chemické látky nadměrně zatěžující a vysušující pokožku a tudíž narušující její rovnováhu. Preparáty…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Mycí olej pro děti Baby Intimka 100 ml

159 Kč
  • Popis zboží
Obecná charakteristika:
preparáty pro intimní hygienu jsou šetrnou alternativou běžně používaných výrobků tohoto zaměření, z nichž většina obsahuje chemické látky nadměrně zatěžující a vysušující pokožku a tudíž narušující její rovnováhu. Preparáty Original ATOK splňují všechny požadavky přirozeného a šetrného ošetření sliznice pohlavních orgánů, chrání ji a poskytují nejlepší možnou péči. Sliznici pohlavních orgánů čistí a ošetřují šetrně a fyziologicky, aniž by narušovaly její přirozenou symbiotickou mikroflóru.

Doporučení:
ke každodenní intimní hygieně dětí, sliznici pohlavních orgánů čistí a ošetřuje šetrně a fyziologicky, aniž by narušoval její přirozenou symbiotickou mikroflóru.

Účinky:
regeneruje, zjemňuje a zvláčňuje, dezodoruje, obsažené éterické oleje jsou známy i hojivými účinky a schopností působit proti bakteriím a plísním.

Složení:
rostlinné oleje – sójový, mandlový a jojobový, éterické oleje – levandule, tymián a citron, emulgátor, vitamin E.

Účel a způsob použití:
určeno k intimní hygieně dětí. Přiměřené množství mycího oleje naneseme na intimní místa a opláchneme vodou. Preparáty jsou vhodné pro každodenní používání. Kromě intimní hygieny lze tyto mycí oleje využít také jako jemné sprchovací prostředky k péči o pokožku celého těla.
  • 16. 1. 2019, 23:57

  • Zobrazení

    26

  • Oblíbené

    1

Kategorie