Zobrazit přihlášovací formulář

Body se stojáčkem a sametová mikinka

Administrace

Body se stojáčkem a sametová mikinka

22 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Oba kousky za 50 Kč, prodám i jednotlivě. Sametová růžovo-bílá mikinka zn. Happy Bear, vel. uvedena 3-6 měsíců, ale vydržela déle (skoro do jednoho roku). Mikinka je ve výborném stavu, bez fleků, dírek, žmolků. Bílá je opravdu sněhobílá. Zapíná se na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Body se stojáčkem a sametová mikinka

22 Kč
  • Popis zboží
Oba kousky za 50 Kč, prodám i jednotlivě.

Sametová růžovo-bílá mikinka zn. Happy Bear, vel. uvedena 3-6 měsíců, ale vydržela déle (skoro do jednoho roku). Mikinka je ve výborném stavu, bez fleků, dírek, žmolků. Bílá je opravdu sněhobílá. Zapíná se na cvočky na zádech, na předním díle jsou krásné aplikace oveček, větrného mlýna a stromů. Rozměry: délka 29 cm, šířka pod průramky 26 cm, délka rukávů od krku 25 cm. Cena 35 Kč.

Minimálně nošené body s dlouhým rukávem a u krku s malým roláčkem (nebo spíše stojáčkem). Na ramínku na tři cvočky, takže se velmi dobře obléká. Body je bez flíčků, dírek, žmolků. Cvočky nejsou oprýskané ani rezavé a drží dobře. Zn. V&K. Jediná vada - na zadním díle v jednom místě zesílená nit. Není to nic hrozného, ale pro jistotu to uvádím. Vel. uvedená 62. Podle nás odpovídá, možná trochu větší. Cena 22 Kč.
Na požádání ráda přeměřím.

Nakoukněte do našeho albíčka. Stále vkládáme další oblečky a jiné věcičky. Společné poštovné je samozřejmostí.
  • Značka

    V&K

  • Velikost

    62

  • 29. 5. 2021, 21:08

  • Zobrazení

    51

  • Oblíbené

    0

Kategorie