Zobrazit přihlášovací formulář

Houpačka - S ohrádkou natur-barva, bezpečn. pás

Administrace

Houpačka - S ohrádkou natur-barva, bezpečn. pás

469 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Houpačka je vyrobena z kvalitního bukového dřeva - je lakovaná. Je určena nejen na zahradu, ale i jako účelný doplněk do dětských pokojíků. Díky ohrádce s bezpečnostním pásem uprostřed je bezpečná i pro menší děti. Zabraňuje nechtěnému propadnutí dítěte -…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Houpačka - S ohrádkou natur-barva, bezpečn. pás

469 Kč
  • Popis zboží
Houpačka je vyrobena z kvalitního bukového dřeva - je lakovaná. Je určena nejen na zahradu, ale i jako účelný doplněk do dětských pokojíků. Díky ohrádce s bezpečnostním pásem uprostřed je bezpečná i pro menší děti. Zabraňuje nechtěnému propadnutí dítěte - pás má mezi nohama. Pro děti již od 1 roku.

Nosnost: 25kg

Splňuje všechny normy EU.



Společnost Bigjigs Toys Ltd. byla založena v roce 1985 ve Velké Británii. Firma Bigjigs se stala jedním z předních návrhářů, dovozců a distributorů dřevěných hraček ve Velké Británii. Cílem společnosti je vyrábět hračky, které nejen poskytují zábavu a vzrušení, ale také posilují vzdělávání a rozvíjí dovednosti dětí všech věkových kategorií. Velmi populární je řada Bigjigs Rail - dřevené vláčkodráhy a příslušenství k nim. Hračky Bigjigs se vyznačují kvalitním zpracováním a splňují nejpřísnější normy pro výrobu.
  • Značka

    BIGJIGS

  • Rozměry

    Dřevěná houpačka s ohrádkou a bezpečnostním pásem uprostřed. Rozměr: 30x30x27cm Lana: 140cm Nosnost: 25kg

  • 19. 5. 2022, 8:00

  • Zobrazení

    209

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie