Zobrazit přihlášovací formulář

Šmoulové 19

Administrace

Šmoulové 19

69 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 39 Kč
DVD v plastovém obalu. Veselé příhody malých modrých skřítků - Šmoulů. Šmoulové si žijí bezstarostným životem, který jim věčně kazí jen zlý černokněžník Gargamel a jeho kocour Azrael, kteří jsou posedlí touhou všechny je pochytat a sníst... …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Šmoulové 19

69 Kč
  • Popis zboží
DVD v plastovém obalu.

Veselé příhody malých modrých skřítků - Šmoulů. Šmoulové si žijí bezstarostným životem, který jim věčně kazí jen zlý černokněžník Gargamel a jeho kocour Azrael, kteří jsou posedlí touhou všechny je pochytat a sníst...





DVD obsahuje 6 dílů:


1. Šmoulí princ
Silák zachrání princeznu Gerthu a její otec předpokládá, že si ji vezme za ženu a stane se členem královské rodiny. Není si však jistý, že touží zrovna po takovém údělu...


2. Šmoulové soudí viníka
Když se ztratí Šmoulíček, Koumák navrhne, aby se konal soud a našel viník, který jej špatně hlídal. Zapomíná přitom ale, že to byl on, kdo byl na řadě s hlídáním!


3. Dokonalý šmoula
Nešika nikdy nebyl hbitý nebo obratný, díky kouzlu se ale staně dokonalým a jeho zručnosti se nikdo nevyrovná. Ostatní šmoulové si náhle připadají úplně k ničemu a vůbec se jim to nelíbí.


4. Opeřený nepřítel
Šmoulové našli vejce supa a jsou rozhodnuti pečovat o ně, až do vylíhnutí ptáčete. Gargamel však přijde na to, jak se změnit v ptáka, aby mohl všechny šmouly pochytat.

5. Gargamelova výprava
Šmoulí vesnice je proti vpádu nevítaných návštěvníků chráěnna kouzlem. Jenže to právě na pár hodin selhalo. Gargamel tedy nelení a vyráží na šmouly!

6. V hlavní roli: Taťka šmoula
Pozice Taťky šmouly má vedle řady výhod také několik obtíží. Mezi ně patří zo, že ho někdo ruší každých pět minut i uprostřed důležitých magických experimentů. Taťka šmoula tedy přemýšlí, zda by ho v jeho funkci nemohl někdo nahradit.
  • 19. 4. 2019, 8:52

  • Zobrazení

    25

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Šmoulové 7
Šmoulové 12
Šmoulové 13
Šmoulové 18
Šmoulové 6
Šmoulové 16
Šmoulové 9
Šmoulové 22
Šmoulové 14
Šmoulové 20
Šmoulové 10
Šmoulové 11

Kategorie