Zobrazit přihlášovací formulář

FOTOTAPETY - 3D tapeta AUTA

Administrace

FOTOTAPETY - 3D tapeta AUTA

1 599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
3D DĚTSKÉ TAPETY NA ZEĎ - nádherná dekorace do dětského pokojíčku. Přichystáno pro Vás máme více jak 50 vzorů jedinečných fototapet pro děti! Novinka Walltastic, nový design tapety Závodní auta. Staňte se automobilovým závodníkem s tapetou Walltastic…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 9. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

FOTOTAPETY - 3D tapeta AUTA

1 599 Kč
  • Popis zboží
3D DĚTSKÉ TAPETY NA ZEĎ - nádherná dekorace do dětského pokojíčku. Přichystáno pro Vás máme více jak 50 vzorů jedinečných fototapet pro děti!
Novinka Walltastic, nový design tapety Závodní auta. Staňte se automobilovým závodníkem s tapetou Walltastic Závodní auta. Připravit ke startu, pozor, teď! Rozměr tapety je 3048mm na šířku a 2438mm na výšku. Tapeta se skládá z 12ti dílů. Vytvořte svým dětem báječné místo pro život. S originálními 3D tapetami to dokážete během chvíle snadno a rychle. Nechte se inspirovat - mezi nejoblíbenější vzory 3D fototapet patří: tapeta Medvídek pů a jeho kamarádi prasátko a tygr, fototapeta Hello Kitty, tapeta Cars, džungle, dino, farma, moře, tapeta auta, princezny, víly a další jedinečné vzory dekorací na maxi velké 3D tapetě 244 x 305 cm. Nádherný doplněk do pokojíčku pro kluky i holčičky. Každá sada (vzor) se skládá z 12 samostaných tapet o velikosti 58 cm x 122cm, což je ideální velikost pro snadné lepení. Na umístění celé tapety budete potřebovat místo o velikosti 244cm x 305cm. Lepení je snadné a rychlé, ruční lepení zvládne každý i bez předchozí zkušenosti z lepení tapet. Výhodou fototapet je, že je lze nalepit i na již existující tapety. 3D tapety na zeď představují jedinečnou možnost výzdoby pokojíčku nebo dětského koutku, i v případě je-li stěna pokojíčku větší, obrázek krásně vynikne nalepený uprostřed. Tapety jsou zajímavou alternativou k samolepkám na zeď, které Vám nabízíme ve stovkách jedinečných vzorů.

Další zboží je možné nakoupit v našem eshopu - odkaz najdete pod našimi inzeráty (v přehledu všech inzerátů).
  • 8. 9. 2017, 11:22

  • Zobrazení

    88

  • Oblíbené

    0

Kategorie