Pomerančový pepř
Aromatická grilovací směs na kuřecí nebo rybí maso. Výbornou marinádu připravíme z pomerančové šťávy, oleje a pomerančového pepře. Maso necháme v marinádě alespoň 2 hodiny odležet.
Složení: Pepř, pomerančová kůra, třtinový cukr, petržel, sůl (25%)
balení
sáček 30g...29Kč
kořenka 80ml (40g)...44Kč
Sáčky se zipem umožňující opakované vzduchotěsné uzavření. Jsou vyrobené z třívrstvého materiálu podobné konstrukce jako nápojové kartony a zaručují zachování kvality po celou dobu minimální trvanlivosti.
Kořenky jsou vyrobeny z kvalitního plastu (PET) vyvinutého speciálně pro uskladnění koření. Tyto materiály používají například i vinaři pro malospotřebitelské balení (0,25 l) pro hotely nebo letecké společnosti. Uzávěry jsou vyrobeny z hliníku opatřené těsněním pro opakované vzduchotěsné uzavření.