Zobrazit přihlášovací formulář

Tarot přez e-mail,skype, telefon

Administrace

Tarot přez e-mail,skype, telefon

300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Tarotové poradenství Někdy se člověk ocitne v situaci, která mu není jasná. Nebo má pořád ty stejné problémy ať už jsou zdravotní, v milostném životě,rodinném vztahu. Nebo dokonce má pořád stejný sen a chce mu rozumět .Tarot je dobrý rádce v hledání sama…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tarot přez e-mail,skype, telefon

300 Kč
  • Popis zboží
Tarotové poradenství
Někdy se člověk ocitne v situaci, která mu není jasná. Nebo má pořád ty stejné problémy ať už jsou zdravotní, v milostném životě,rodinném vztahu. Nebo dokonce má pořád stejný sen a chce mu rozumět .Tarot je dobrý rádce v hledání sama sebe, při volbě pokud nějakou řešíme. Může nám pomoci v tom co dělat při hledání zaměstnání atd. Tarot odpoví na Vaše otázky v mnoha směrech, jen je si třeba uvědomít, že zodpovědnost za svůj život máte jen Vy sami, Tarot Vám pomůže nahlédnout do nitra a ukáže problém či cestu z jiného úhlu.
Ráda Vám pomahu najít rovnováhu ve Vás samotných, najít ten bod, kde jste se ztratili, to je totiž nejdůležitější, pojmenovat ty bubáky, kteří nás stále posílají do stejných situací, zaměstnání, vztahů atd. Nehledejte chybu v okolí, musíte ji hledat v sobě samotných, to je první krok a společně to zvládneme. Stačí věřit a nebát se :)
Dělám také osobní výklady na celý rok, či jednotlivá období. Vyložím Vám karty na Vaše znamení.

Důležité upozornění
Pokud chcete výklad, který je podrobný a konkrétní, je důležité, aby jste Vy sami byli kokrétní a otevření semnou komunikovat. Pak se Vám také dostane odpovědi, která je kokrétní k Vaší otázce. Poslední dobou se mi stává, že lidé nevědí jak položit otázku a na co se ptát. Tady Vám samozřejmě pomohu nejlépe položit otázku, ale mám pocit, že někteří lidé si to představují jako hru, nic neřeknu a uvidím co vyvěští :) já nevěštím, nic není zadarmo, nic není bez Vaší pomoci a nic není bez Vaší zodpovědnosti. Velice ráda Vám pomohu, velice ráda vám ukážu cestu, ale tato cesta musí být s Vaší energií.
U karet je důležitá pokora, neberte to jako hru, nebo něco pro pobavení. Pokud si chcete nechat udělat výklad pro pobavení, není dobré chodit ke kartářce,.
  • Rozměry

    Cena od 179 Kč do 500 Kč podle detailnosti, kterou chcete. Základní 179 Kč Prostřední 300 Kč Detailní zpracovní 500 Kč

  • 16. 12. 2019, 10:23

  • Zobrazení

    98

  • Oblíbené

    0

Kategorie