Zobrazit přihlášovací formulář

DVD BARBIE Fairytopia - Elina, Thumbelina -Malenka

Administrace

DVD BARBIE Fairytopia - Elina, Thumbelina -Malenka

129 Kč 199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
DVD BARBIE, 2 různé pohádky, cena za 1 ks, dvd včetně plastové krabičky. FAIRYTOPIA: Za barevnou duhou v pohádkovém světě FAIRYTOPIA žije Elina, krásná květinová víla, která by si moc přála mít křídla. Elina bydlí ve velkém květinovém domečku na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DVD BARBIE Fairytopia - Elina, Thumbelina -Malenka

129 Kč
  • Popis zboží
DVD BARBIE, 2 různé pohádky, cena za 1 ks, dvd včetně plastové krabičky.

FAIRYTOPIA: Za barevnou duhou v pohádkovém světě FAIRYTOPIA žije Elina, krásná květinová víla, která by si moc přála mít křídla. Elina bydlí ve velkém květinovém domečku na Kouzelné louce. Spolu s ní tu žije také Bibble, trochu svérázná, ale jinak roztomilá pýchavka. Jednoho dne se Elinin domeček rozestůně a její vílí kamarádky ztratí schopnost létat! Elina sebere všechnu odvahu a vydá se na fantastickou cestu za ochránkyní všech víl, Azurou, která jediná může pomoci. Cestou potká spoustu pohádkových bytostí, projde mnoha zkouškami a pozná, co je to opravdové přátelství. Ale copak může jedna víla bez křídel zachránit celou FAIRYTOPII?
délka: 66 minut

THUMBELINA: Seznamte se s drobnou dívkou jménem Malenka, která žije v harmonii s přírodou v kouzelném světě Twillerbees™, který se nalézá skrytý mezi divokými květinami. Jednoho dne je však kousek louky, na kterém Malenka se svými přáteli žije, kvůli rozmarům jedné rozmazlené dívky, vykopán a převezen do okázalého bytu ve městě. Tady se Malenka dozvídá o stavebních plánech, které mohou zničit celou zemi Twillerbees™! Proto Malenka využívá kouzla přírody a opět jednou dokazuje, že i ten nejmenší človíček může dokázat velké věci.
délka: 75 minut
  • 3. 4. 2020, 10:11

  • Zobrazení

    106

  • Oblíbené

    0

Kategorie