Zobrazit přihlášovací formulář

Magnetky - Na farmě, 20ks (Bigjigs)

Administrace

Magnetky - Na farmě, 20ks (Bigjigs)

315 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Dřevěné magnetické obrázky, která jsou na jedné straně opatřeny magnetickou vrstvou. Magnetická vrstva je po celé ploše, tudíž magnetky dobře drží. Detailní a pestrá ilustrace na magnetkách dává mnoho prostoru k povídání si s dětmi co například jednotlivé…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Magnetky - Na farmě, 20ks (Bigjigs)

315 Kč
  • Popis zboží
Dřevěné magnetické obrázky, která jsou na jedné straně opatřeny magnetickou vrstvou. Magnetická vrstva je po celé ploše, tudíž magnetky dobře drží. Detailní a pestrá ilustrace na magnetkách dává mnoho prostoru k povídání si s dětmi co například jednotlivé zvířátka a postavičky dělají apod. Vhodné také jako držáky poznámek na lednici, nebo na magnetických tabulích. Obsahuje celkem mix 20 obrázků. Obrázky jsou na výšku velké cca 8cm.

Vše je uloženo v praktické uzavíratelné dřevěné krabičce 21x16x4cm.

Splňuje všechny normy EU.



Společnost Bigjigs Toys Ltd. byla založena v roce 1985 ve Velké Británii. Firma Bigjigs se stala jedním z předních návrhářů, dovozců a distributorů dřevěných hraček ve Velké Británii. Cílem společnosti je vyrábět hračky, které nejen poskytují zábavu a vzrušení, ale také posilují vzdělávání a rozvíjí dovednosti dětí všech věkových kategorií. Velmi populární je řada Bigjigs Rail - dřevené vláčkodráhy a příslušenství k nim. Hračky Bigjigs se vyznačují kvalitním zpracováním a splňují nejpřísnější normy pro výrobu.
  • Značka

    BIGJIGS

  • Rozměry

    Dřevěné magnetky s tématem práce na farmě. Počet: 20ks Věk: 2+

  • 17. 4. 2020, 17:01

  • Zobrazení

    201

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie