Zobrazit přihlášovací formulář

Společenská hra HÁDEJ, KDO JE TO? 707-10

Administrace

Společenská hra HÁDEJ, KDO JE TO? 707-10

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 13 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
HÁDEJ, KDO JE TO?, 100% nový výrobek! Protrénujte si paměť tímto zábavným způsobem. Tato skvělá společenská hra pobaví celou rodinu a k tomu si skvěle procvičíte paměť. Pravidla jsou jednoduchá - je třeba co nejrychleji uhodnout tvář svého soupeře,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Společenská hra HÁDEJ, KDO JE TO? 707-10

149 Kč
  • Popis zboží
HÁDEJ, KDO JE TO?, 100% nový výrobek!
Protrénujte si paměť tímto zábavným způsobem.

Tato skvělá společenská hra pobaví celou rodinu a k tomu si skvěle procvičíte paměť. Pravidla jsou jednoduchá - je třeba co nejrychleji uhodnout tvář svého soupeře, kterou ukryl. Za pomocí otázek, kterými se ptáte, dojděte k cíli a určete hledanou tvář. Každá otážka i ta nejjednodušší se počítá a může Vás rychle přivést do cíle. Zeptejte se např. na pohlaví, barvu vlasů, vousy, brýle a další. Hra rozvíjí představivost, učí logickému myšlení a trénuje paměť. Hraním hry se děti učí, jak správně sestavovat a pokládat otázky. Hra je určena dvěma hráčům od 3 let. Výrobek má evropský certifikát bezpečnosti.

Pravidla hry :
Hráči sedí naproti sobě, každý hráč má jeden hrací stůl s kartami tváří.Všechna okna by měla být otevřena, hráči si vzájemně pokládají otázky, na které se odpovídá ano či ne.

Sada obsahuje:
- 2 hrací sety
- sada 48 karet

Rozměry:
- hrací sety: 25,5 cm x 25,5 cm
  • 7. 3. 2019, 15:15

  • Zobrazení

    518

  • Oblíbené

    1

Kategorie