Zobrazit přihlášovací formulář

VELKÉ PĚNOVÉ PUZZLE ABC hrací podložka CB-205A

Administrace

VELKÉ PĚNOVÉ PUZZLE ABC hrací podložka CB-205A

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 17 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
POPULÁRNÍ PĚNOVÉ PUZZLE, CELÁ ABECEDA, 100% nový výrobek Barevná podložka z pěnového puzzle s celou abecedou a číslicemi. Sestavte si veselou podložku – hrací koberec do dětského pokojíčku. Pěnové puzzle je velmi populární a oblíbená hračka. Sada…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 7. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

VELKÉ PĚNOVÉ PUZZLE ABC hrací podložka CB-205A

399 Kč
  • Popis zboží
POPULÁRNÍ PĚNOVÉ PUZZLE, CELÁ ABECEDA, 100% nový výrobek
Barevná podložka z pěnového puzzle s celou abecedou a číslicemi.

Sestavte si veselou podložku – hrací koberec do dětského pokojíčku. Pěnové puzzle je velmi populární a oblíbená hračka. Sada obsahuje celou abecedu - všechna písmenka jsou v každém dílu dvakrát. Vše je v pěkných živých barvách. Všechna písmenka můžete rozložit a spolu s Vašimi dětmi hádat, co je to za písmenko a kam patří. Učte se prostřednictvím hry písmenka, barvy a správně určovat tvary. Písmenka jsou pěkně tvarovaná, všechny dílky puzzle se dobře skládají i drží. Z této sady si vytvoříte celý koberec nebo podložku na cvičení.

Sada obsahuje celkem 26 barevných puzzlí s abecedou. Každý čtvereček je velký 31 x 31 cm. K výrobě puzzlí byla použita měkká pěna, která je příjemná na dotek, není toxická. Je to bezpečná hračka i pro malé děti, nemá ostré okraje. Obsahuje i malé části ( vnitřek písmenka nebo číslice ). Puzzle jsou bez zápachu a jsou zcela omyvatelná. Balení obsahuje 2 x 13 kusů, ze kterých vytvoříte podložku o velikosti přibližně 180 x 120 cm. Celek je zabalen do praktického průhledného "kufříku" s uchy a zipem.

NAUČTE SVÉ DÍTĚ ABECEDU
  • 16. 12. 2017, 10:57

  • Zobrazení

    331

  • Oblíbené

    1

Kategorie