Zobrazit přihlášovací formulář

National Geographic Buff® - multifunkční šátek

Administrace

National Geographic Buff® - multifunkční šátek

429 Kč 469 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 65 Kč
Je stejný typ šátku jako Original Buff® ale je potištěný motivy života v divočině, různými mapami a dalšími vzory z fotografií National Geographic. Díky polyesterovýmu vláknu Microfiber je šátek plně funkční - větruodolný, prodyšný, rychleschnoucí, jemný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 6. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

National Geographic Buff® - multifunkční šátek

429 Kč
  • Popis zboží
Je stejný typ šátku jako Original Buff® ale je potištěný motivy života v divočině, různými mapami a dalšími vzory z fotografií National Geographic. Díky polyesterovýmu vláknu Microfiber je šátek plně funkční - větruodolný, prodyšný, rychleschnoucí, jemný a lehký. V zimě ochrání proti mrazu a chladu a v létě naopak pomůže tomu, abyste se příliš nezapotili. Textilní tubus je elastický a jeho velikosti jsou tedy univerzální. Šátek má ochranný faktor 10-15UPF, můžete jej klidně prát v pračce protože neztrácí svůj tvar, barvu ani funkční vlastnosti.
Šátek Buff® sa dá nosit jako: čelenka, čepice, kukla, šátek na krk, potítko, kukla, pirátka...
Využijí ho turisti, běžci, tenisti, lyžaři, je ideální pod přilbu pro motorkáře i cyklisty a díky rychleschnoucímu materiálu je oblíbený i u vyznavačů zimních sportů...
Nápadité vzory předurčují Buff® k tomu, aby jste ho nosili i ve všední den, jen tak pro radost a pohodu. Tento šátek je pro dospělé!
Šátky Buff® mají certifikát: Oeko-Tex, který certifikát zaručuje, že výrobky Buff® splňují těesno-ekologické požadavky na "výrobky v přímém kontaktu s pokožkou", jako i to, že splňují požadavky Evropské legislativy na azobarviva.
  • 13. 10. 2020, 12:03

  • Zobrazení

    790

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Zimní set čepice + šála
Dívčí čepice #homeless #lurex
Vánoční overal #skřítek #unisex
Set polodupačky, body a triko
Dívčí svetr, teplý, propínací
Papučky s ovčí kožešinkou
Dívčí rifle, nové!
Jezdecká dívčí vesta
Těhotenský, kojící svetr

Kategorie