Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací pytel, válecí vak ISLAND, eko kůže AKCE

Administrace

Sedací pytel, válecí vak ISLAND, eko kůže AKCE

1 680 Kč 2 300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Rozměry: výška: 40 cm, šířka: 120 cm Objem: 420 litrů Materiál: eko kůže Sedací pytel ISLAND je skutečný ostrov, na kterém si můžete posedět i poležet. Je to druh super matrace, velkého sedacího pytle, pohodlného křesla nebo moderního stolku na zemi.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 10. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací pytel, válecí vak ISLAND, eko kůže AKCE

1 680 Kč
  • Popis zboží
Rozměry: výška: 40 cm, šířka: 120 cm
Objem: 420 litrů
Materiál: eko kůže

Sedací pytel ISLAND je skutečný ostrov, na kterém si můžete posedět i poležet. Je to druh super matrace, velkého sedacího pytle, pohodlného křesla nebo moderního stolku na zemi. Když se posadíte na jeho boční stranu, vytvoříte velmi pohodlné křeslo. V pohodě se na něj mohou posadit i dva lidé.

Náplň tvoří kvalitní atestované polystyrenové EPS kuličky, které zajišťují neobyčejné pohodlí při sezení.. Jsou skvělým tepelným izolátorem, takže při sezení v sedacích pytlích nepocítíte chlad od podlahy.

kuličky jsou velmi lehké, takže sedacího pytle ISLAND není žádný problém. Granulát můžete snadno doplnit díky otvoru na zip, umístěnému vespod vaku.

Sedací pytel se dokonale tvarem přizpůsobí tvarům postavy – při sezení v něm Vás nic netlačí a cítíte se naprosto pohodlně.

Naše sedací pytle jsou velmi nenáročné na údržbu. Díky speciálnímu materiálu se na nich nečistoty téměř neusazují a v případě potřeby je lze velmi snadno setřít navlhčeným hadříkem s roztokem saponátu.

Vysoká kvalita.

Možnost výběru ze 17-ti barevných provedení eko-kůže.

Dodací lhůta, pokud není zboží skladem: 5-14 dní
Záruka
  • 4. 5. 2019, 7:56

  • Zobrazení

    48

  • Oblíbené

    0

Kategorie