Zobrazit přihlášovací formulář

KRESLÍCÍ a psací MAZACÍ TABULKA tabule HM1309A

Administrace

KRESLÍCÍ a psací MAZACÍ TABULKA tabule HM1309A

279 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 17 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Tato kreativní hračka nabízí zábavu při kreslení znovu a znovu do nekonečna! Úžasná hračka pro všechny kluky i holky, co rádi kreslí. V sadě se nachází i malá speciální tužka, která je připevněna k tabulce šňůrkou, aby se malému umělci neztratila. Tabulka…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KRESLÍCÍ a psací MAZACÍ TABULKA tabule HM1309A

279 Kč
  • Popis zboží
Tato kreativní hračka nabízí zábavu při kreslení znovu a znovu do nekonečna! Úžasná hračka pro všechny kluky i holky, co rádi kreslí. V sadě se nachází i malá speciální tužka, která je připevněna k tabulce šňůrkou, aby se malému umělci neztratila. Tabulka má nahoře ouško pro snadnější přenášení. Plocha pro kreslení je bílá, ale ukrývají se na ní 4 barvy. V sadě se nacházejí také 4 razítka. Pod kreslící plochou je malá páčka, kterou když přesunete, celý obrázek zmizí a můžete nakreslit něco nového.

Hračka je vyrobena z velmi kvalitního plastu ve veselých živých barvách. Kreslení s touto tabulkou je bezpečné a hlavně čisté. Nehrozí počmárané stěny nebo vylitá barva na podlaze. Celek je zabalen do pěkné krabice – ideálně se hodí jako pěkný dárek pro děti od 3 let. Hračka má evropský certifikát bezpečnosti CE.

Rozměry:
Plocha pro kreslení: 15,5 cm x 21 cm.
Celkové rozměry: 29 cm x 37 cm x 3 cm.
Rozměry balení: 31,5 cm x 37,5 cm x 5 cm.

V nabídce pouze ČERVENÉ PROVEDENÍ ! !
  • 22. 3. 2019, 8:38

  • Zobrazení

    448

  • Oblíbené

    1

Kategorie