Zobrazit přihlášovací formulář

Chrastítko - Elastické, Kostka s rolničkou

Administrace

Chrastítko - Elastické, Kostka s rolničkou

189 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Zajímavé dřevěné chrastítko ve tvaru kostky. Jednotlivé dílky jsou k sobě spojené na elastické pásce. Dítě může chrastítko mačkat, kroutit a vždy se vrátí do původního tvaru. Chrastítka Heimess jsou přesně taková, jaká si je každý rodič přeje pro své…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Chrastítko - Elastické, Kostka s rolničkou

189 Kč
  • Popis zboží
Zajímavé dřevěné chrastítko ve tvaru kostky. Jednotlivé dílky jsou k sobě spojené na elastické pásce. Dítě může chrastítko mačkat, kroutit a vždy se vrátí do původního tvaru.

Chrastítka Heimess jsou přesně taková, jaká si je každý rodič přeje pro své dítě mít. Jsou zdravotně nezávadná, bezpečná, flexibilní a zajímavá barevně i tvarově tak, aby miminko mělo hodně možností objevovat. Pro vývoj smyslů dětí jsou první hračky velice důležité. Pomáhají rozvíjet jemnou motoriku a to při první snaze o uchopení pevného předmětu. V dalších fázích dítě objevuje a zkoumá nové tvary, barvy a v neposlední řadě, díky četnému zastoupení rolniček i zvuky.

Dřevěné hračky značky Heimess jsou synonymem pro kvalitu a bezpečnou hračku pro miminka.

Chrastítka Heimess odpovídají evropským bezpečnostním normám EN 12586:2007 a EN 71-1:2005 a jsou vyráběny v Německu.



Heimess jsou dřevěné hračky s vysokým podílem ruční práce, vyráběné nedaleko Stuttgartu v Německu. Firma má více jak 50ti letou tradici. Zaručuje vysoký standard a nejvyšší kvalitu svých výrobků. Hračky Heimess pozitivně podporují u dětí vývoj a formování smyslového vnímání jako je hmat, sluch a zrak. Heimess klade právě na tento pohled na hračky velký důraz. Dává rodičům pocit jistoty a dětem zdravé a nezávadné hračky pro jejich optimální vývoj.

Hračky značky Heimess je možné bez jakýchkoliv starostí dát dětem ke hraní, jelikož firma používá materiály, barvy a laky, které jsou zcela bezpečné, bez jakýchkoliv škodlivých látek a proto se není třeba obávat ani když děti hračky dávají do úst. Kovové části jsou bez niklu, který může způsobovat alergie, neobsahují ani chemické zůstatky. Hračky Heimess odpovídají veškerým normám bezpečnosti hraček. Výsledky testů pro hračky Heimess jsou čas
  • Značka

    HEIMESS

  • Rozměry

    Elastické dřevěné chrastítko s rolničkou. Rozměr: 6,5x6,5x6,5cm Věk: od 3 měsíců

  • 14. 5. 2022, 9:03

  • Zobrazení

    189

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie