Zobrazit přihlášovací formulář

Známý duopack triček s kočičkou a pejskem + rifle

Administrace

Známý duopack triček s kočičkou a pejskem + rifle

299 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 51 Kč
NEXT AUTHENTIC SLOUCH s ohrnem navíc do kompletu!!! Vše nositelné jako 110/122 - a i tak nošeno - měřte!!! Krásný komplet po Petrušce pro štíhlou holčičku. Moc pěkná bavlněná trička s dlouhým a 3/4 rukávkem. S kočičkou a pejskem - stále sněhobílé, druhé…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Známý duopack triček s kočičkou a pejskem + rifle

299 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
NEXT AUTHENTIC SLOUCH s ohrnem navíc do kompletu!!! Vše nositelné jako 110/122 - a i tak nošeno - měřte!!! Krásný komplet po Petrušce pro štíhlou holčičku. Moc pěkná bavlněná trička s dlouhým a 3/4 rukávkem. S kočičkou a pejskem - stále sněhobílé, druhé fialovočervené s knoflíčky na rukávcích - krásně na tělíčko. Vše absolutně bez fleků a žmolků a k tomu nádherné a velmi oblíbené, tmavé a originálně šisované a velmi měkké rifličky s pruhovaným modrobílým ohrnem - perfektně sedí jako bokové, i když mají regulaci - max. 27cm. Nošeny nejprve jako ohrnuté dlouhé 110, pak neohrnuté 116 a nakonec 7/8 ohrnuté velikost 122. Mají již odřenou jednu kapsu a kolínko, ale zapadá perfektně do vzhledu. Při koupi dalších 4 položek z tohoto alba hradím poštovné!!!
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    110

  • Rozměry

    délka 65/43 nebo 47cm, délka triček 45cm, šířka 31cm, dlouhý rukáv od výstřihu 43cm - ale je velký není to od krku

  • 18. 4. 2024, 6:13

  • Zobrazení

    354

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Malinová čepice s proužky a copánky + rukavice

Kategorie