Zobrazit přihlášovací formulář

Kuličková dráha TRIX - Válec a Kyvadlo (Wonderworl

Administrace

Kuličková dráha TRIX - Válec a Kyvadlo (Wonderworl

699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Kuličková dráha WONDERWORLD TRIX - Válec a Kyvadlo Jedná se o sadu ze série kuličkových drah TRIX® od firmy Wonderworld se kterou si děti užijí spoustu zábavy. Tato sada má v sobě zahrnuté dva speciální prvky - válec s vlnitou dráhou a kyvadlo. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kuličková dráha TRIX - Válec a Kyvadlo (Wonderworl

699 Kč
  • Popis zboží
Kuličková dráha WONDERWORLD TRIX - Válec a Kyvadlo

Jedná se o sadu ze série kuličkových drah TRIX® od firmy Wonderworld se kterou si děti užijí spoustu zábavy. Tato sada má v sobě zahrnuté dva speciální prvky - válec s vlnitou dráhou a kyvadlo.

Jistě oceníte variabilitu, stabilitu dráhy, nápaditost a to díky propracovanému konceptu celé série kuličkových drah TRIX. Díky tomu se jedná o velmi hodnotnou hračku. Všechny kuličkové dráhy ze série TRIX jsou navzájem kombinovatelné, což přináší této hře další rozměr. Podporuje tak dětskou fantazii a představivost při vymýšlení nových drah a překážek.

Základními stavebními prvky jsou "cihly", které jsou vyrobeny ekologicky v kombinaci recyklovaného plastu a dřevěných pilin. Vlastní dráha pak z masivního kaučukového dřeva. Chytrý způsob spojování s trny dodává celé stavbě vynikající stabilitu.

Hračka je certifikovaná dle EN71, barvená nezávadnými, vodou ředitelnými barvami.

Balení obsahuje celkem 25 částí
Splňuje všechny normy EU.



Pod značkou Wonderworld najdete krásné, ekologické a nápadité dřevěné hračky s tradicí více jak 27 let. Jedny z nejlepších dřevěných hraček současnosti. Hračky jsou vyrobeny z těch nejlepších materiálů a masivního dřeva, s velkým důrazem na perfektní zpracování, design a kvalitu. Značka Wonderworld se pravidelně umisťuje v mnoha hračkářských soutěžích a je držitelem četných ocenění v zemích z celého světa. Samozřejmostí u každé hračky je bezpečnost a nezávadnost jak barev tak i použitých materiálů. Hračky jsou certifikované dle evropské normy EN71.

Modroočko doporučuje - jedná se o velmi kvalitní hračky, které jistě oceníte.
  • Značka

    WONDERWORLD

  • Rozměry

    Dřevěná kuličková dráha. Počet dílků: 25 Věk: 3+

  • 21. 8. 2018, 8:06

  • Zobrazení

    31

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie