Zobrazit přihlášovací formulář

Jenga Tower JENGA dřevěná VĚŽ zručnostníhra MZ1226

Administrace

Jenga Tower JENGA dřevěná VĚŽ zručnostníhra MZ1226

159 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 22 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Skvělá dřevěná hra, která je velmi populární na celém světě. Je určena dětem ve věku od 8 let, hodí se jak pro kluky, tak i pro holky. Hrát může 2 - 6 hráčů. Zabaví se celá rodina! Tuto hru můžete hrát dvěmi způsoby, je tedy 2 v 1! V této sadě se nachází…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Jenga Tower JENGA dřevěná VĚŽ zručnostníhra MZ1226

159 Kč
  • Popis zboží
Skvělá dřevěná hra, která je velmi populární na celém světě. Je určena dětem ve věku od 8 let, hodí se jak pro kluky, tak i pro holky. Hrát může 2 - 6 hráčů. Zabaví se celá rodina! Tuto hru můžete hrát dvěmi způsoby, je tedy 2 v 1! V této sadě se nachází vše, co budete pro hru. Celek je velmi precizně vyroben ze dřeva. tato hra se stane doma Vaší oblíbenou! Celek je zabalen do krabičky - super hra - doporučujeme!
V sadě se nachází:
- 54 kusů herních kostiček
- 4 kostky
Jak hrát?
1. způsob: postavte věž na tvrdém nepohyblivém povrchu - 3 kostičky tvoří jedno patro. Poté každý z hráčů po řadě vytahuje jednu kostičku a stavíme je nahoru na věž. Komu věž spadne, ten prohrál. V této variantě nepotřebujeme hrací kostku.
2. způsob: Každý hráč po řadě všemi kostkami, spočátají se body na kostce a kostičku s tímto číslem vytahujeme z věže a klademe ji nahoru an věž. Komu věž spadne, ten prohrál.

Rozměry:
- herní kostky věže: 5 cm x 1,7 cm x 0,9 cm
- balení: 19 cm x 5,5 cm x 5,5 cm

PŘEJEME VÁM SKVĚLOU ZÁBAVU S TOUTO KLASICKOU HROU
  • 15. 4. 2019, 14:52

  • Zobrazení

    391

  • Oblíbené

    1

Kategorie