Zobrazit přihlášovací formulář

Charmzone Bohwaseon emulze elixír bylinek

Administrace

Charmzone Bohwaseon emulze elixír bylinek

980 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Naprosto dokonalá pleťová emulze (lehký krém) s patentovaným elixírem orientálních bylinek z řady Bohwaseon od korejské kosmetické firmy Charmzone. Krátce k firmě Charmzone - je na trhu už přes 30 let a za tu dobu získala…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Charmzone Bohwaseon emulze elixír bylinek

980 Kč
  • Popis zboží
VÍCE KS, možno objednávat ►►► Naprosto dokonalá pleťová emulze (lehký krém) s patentovaným elixírem orientálních bylinek z řady Bohwaseon od korejské kosmetické firmy Charmzone. Krátce k firmě Charmzone - je na trhu už přes 30 let a za tu dobu získala obrovskou prestiž ve světě. Patří mezi naprosto špičkové kosmetiky. Je oceněna symbolem žabky za vrcholnou čistotu a kvalitu použitých ingrediencí. To vše ve spojení se špičkovým výzkumem v oblasti dermatologie.

Bohwaseon je efektivní lehká emulze, která zvláčňuje pokožku a poskytuje jí celodenní hydrataci. Proniká hluboko do jejích vrstev, kde pomáhá vypínat vrásky a zpevňovat kontury tváře. Díky koktejlu rostlinných extraktů zásobuje pleť důležitými živinami, vitamíny a minerály a dodává jí odpočatý, hebký a mladistvý vzhled.
Doporučené použití: pro zralou pleť 30+ (uvedený věk je vždy orientační. Někdo má sklony k tvorbě vrásek dříve, někdo později).
Cenově velice výhodné balení 130ml (běžně krémy mívají jen 50ml).
Datum spotřeby do 11/2017.

Řada Bohwaseon vychází ze starodávných východních zkrášlovacích receptur, které ve spojení s nejmodernějšími estetickými technologiemi, zdokonalí vaší pleť. Obsahuje patentovaný elixír 20 vybraných rostlinných extraktů a vysoký podíl regenerativní rozchodnice růžové. Tato prémiová řada omlazuje, regeneruje, energizuje a projasňuje pokožku a dodává jí úchvatnou hebkost.
  • 18. 10. 2018, 23:57

  • Zobrazení

    38

  • Oblíbené

    0

Kategorie