Zobrazit přihlášovací formulář

MANDLOVÝ OLEJ LISOVANÝ ZA STUDENA 50ml

Administrace

MANDLOVÝ OLEJ LISOVANÝ ZA STUDENA 50ml

92 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
100 ml cena 165,- 200 ml cena 268,- Prunus amygdalus - mandloň sladká Podrobný popis Olej z jader mandloně sladké je vynikajícím přírodním prostředkem pro ošetření a zklidnění citlivé dětské pokožky, a to již od prvních dnů po narození. Zvlhčuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MANDLOVÝ OLEJ LISOVANÝ ZA STUDENA 50ml

92 Kč
  • Popis zboží
100 ml cena 165,- 200 ml cena 268,-
Prunus amygdalus - mandloň sladká

Podrobný popis
Olej z jader mandloně sladké je vynikajícím přírodním prostředkem pro ošetření a zklidnění citlivé dětské pokožky, a to již od prvních dnů po narození. Zvlhčuje, zvláčňuje, chrání, ošetřuje a regeneruje. Můžete ho používat po plavání, koupání, po pobytu na sluníčku, k masážím. Jeho klidnící účinky jsou pohlazením na kůži celého těla. Je vhodný na suchou pleť, zlepšuje akné a ekzémy. Výborný na masáže - po určitou dobu zanechává kluzkou vrstvičku.

Složení výrobku
Mandlový olej LZS

Použití
Literatura doporučuje používat při ekzémech, vráskách, podráždění a vysychání pokožky, svědění, lupech a odřeninách, k péči o dětskou pokožku, pokožku obličeje a celého těla. Mandlovým olejem lisovaným za studena potírejte také místa spálená sluníčkem, pro masáže jej používejte buď bez přídavku silic nebo můžete přidat např. některou z vzácných silic v jojobě podle předepsaného dávkování. Je výborný na masáže - po určitou dobu zanechává kluzkou vrstvičku.

Objednávku je po předchozí dohodě možné vyzvednout ve spřáteleném obchůdku v centru Benešova. Při vyzvednutí objednávky nižší než 300,- Kč se účtuje manipulační poplatek ve výši 10,-.
  • 15. 6. 2018, 9:45

  • Zobrazení

    61

  • Oblíbené

    0

Kategorie