Zobrazit přihlášovací formulář

Obří interaktivní naučná MULTIKOSTKA 676

Administrace

Obří interaktivní naučná MULTIKOSTKA 676

1 699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
NEJLEPŠÍ MULTIKOSTKA S NEJVÍCE FUNKCEMI NA ČESKÉM TRHU! Tato na trhu největší multifunkční interaktivní kostka je skvělý dárek pro Vaše děti! Je na baterie a ukrývá v sobě spoustu zajímavých her. Každá Plocha představuje jinou hru s jiným tématem.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Obří interaktivní naučná MULTIKOSTKA 676

1 699 Kč
  • Popis zboží
NEJLEPŠÍ MULTIKOSTKA S NEJVÍCE FUNKCEMI NA ČESKÉM TRHU!

Tato na trhu největší multifunkční interaktivní kostka je skvělý dárek pro Vaše děti! Je na baterie a ukrývá v sobě spoustu zajímavých her. Každá Plocha představuje jinou hru s jiným tématem. Najdeme zde televizní nebo hudební plochu, zručnostní hru tref krokodýla, traktorek se zubatými koly, plochu džungle, domek s měnícími se obrázky a piánko. S touto kostkou zábava nikdy nekončí! Vše je vyrobeno velmi precizně z kvalitních materiálů. Je určena dětem od 18. -ti měsíců. Kostka je skvělým dárkem, je zabalena do pěkné krabice. Tato kostka připraví dětem vždy nové překvapení!

Rozměry hračky:
- výška 24cm
- šířka 32 cm

Rozměry balení:
- 32 x 33 x 25

Napájení na 4 tužkové baterie, které jsou již v kostce vloženy, slouží ale jako testovací, nemusejí vydržet dlouho, doporučujeme je vyměnit za nové ještě před tím, než kostku dáte dítěti na hraní.
  • 10. 4. 2019, 11:02

  • Zobrazení

    390

  • Oblíbené

    0

Kategorie