Zobrazit přihlášovací formulář

Magnetický rybolov - Puzzle na desce, Rybník

Administrace

Magnetický rybolov - Puzzle na desce, Rybník

295 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Dřevěný proutek s magnetem zavěšeným na provázku, na který se musí nachytat rybičky. Hra rozvíjí dítě ve dvou fázích. Jednak jde o soutěživou hru, kdo naloví pomocí magnetků připevněných na udičkách více rybiček a jednak vede dítě k přemýšlení, kdy má za…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Magnetický rybolov - Puzzle na desce, Rybník

295 Kč
  • Popis zboží
Dřevěný proutek s magnetem zavěšeným na provázku, na který se musí nachytat rybičky. Hra rozvíjí dítě ve dvou fázích. Jednak jde o soutěživou hru, kdo naloví pomocí magnetků připevněných na udičkách více rybiček a jednak vede dítě k přemýšlení, kdy má za úkol složit rybičky tak, aby do sebe znovu zapadaly.

Součástí jsou dvě magnetické udice a 11 magnetických dílků puzzle.

Splňuje všechny normy EU.



Značka WOODY jsou dřevěné hračky a dřevěné výrobky, zaměřující se na didaktický a motorický rozvoj dítěte, rozvíjení jemné motoriky, kombinatoriky a jednoduchého kreativního a kombinačního myšlení. WOODY produkt klade velký důraz vedle vysoké kvality a bezpečnosti, také na rozvoj dítěte v různém období růstu, jak po stránce motorické, tak i pedagogické a psychické. Velká část z kolekce WOODY je vyráběna v České republice, která má dlouholetou tradici ve výrobě dřevěných hraček. Všechny hračky jsou testovány na nejvyšší mezinárodní standard a většina hraček je zařazena do programu "BEZPEČNÉ HRAČKY - SAFE TOYS". Tento program zaručuje nejvyšší možnou garanci bezpečnosti s průběžnou a pravidelnou kontrolou prodávaného zboží.
  • Značka

    WOODY

  • Rozměry

    Magnetická hra na lov rybek. Slouží zároveň jako puzzle. Rozměr: 32x32x2cm Věk: 3+

  • 16. 7. 2020, 15:13

  • Zobrazení

    115

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie