Zobrazit přihlášovací formulář

STAMPO SCRAP - ČÍSLICE .. razítka pro dospěláky

Administrace

STAMPO SCRAP - ČÍSLICE .. razítka pro dospěláky

170 Kč 290 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 70 Kč
IHNED k odeslání ** STAMPO SCRAP, čislice Scrapbooková senzace! S těmito razítky natisknete všechny tvary čísel, které potřebujete. Datum narození, termín svatby, číslo popisné, věk, matematická hádanka, číselná ozdoba vašeho projektu, čas, letopočet,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

STAMPO SCRAP - ČÍSLICE .. razítka pro dospěláky

170 Kč
  • Popis zboží
IHNED k odeslání ** STAMPO SCRAP, čislice
Scrapbooková senzace!

S těmito razítky natisknete všechny tvary čísel, které potřebujete. Datum narození, termín svatby, číslo popisné, věk, matematická hádanka, číselná ozdoba vašeho projektu, čas, letopočet, zkrátka cokoli! Jednotlivá čísla lze použít i několikrát za sebou, velká výhoda pro ty, kteří se narodili 11.11. 

Velmi oblíbená gumová razítka na pěnové hmotě nyní i pro umělecké tvoření dospělých.Z naší nabídky znáte tento typ razítek v sadách, které jsou určeny především dětem, protože jejich použití je velmi jednoduché.

K velmi kvalitnímu tisku díky hluboké textuře nepotřebujete akrylátový blok ani jiné pomůcky. Stačí razítko otisknout v polštářku s barvou a ihned můžete tisknout. Gumové razítko zaručí plný tisk a má dlouhou životnost.

Tato sada obsahuje velké množství vzorů, které spojuje jeden motiv. Můžete je využít při každém tvoření, ať už vytváříte scrapbookové projekty, cestovní deníky, alba pro vaše děti nebo jen tvoříte přáníčka nebo jiné výrobky z papíru. Razítka můžete také zakomponovat do textu nebo jimi text nahradit. Velké množství razítek v jedné sadě vám umožní vytvořit vždy originální výrobek.


Po použití doporučujeme razítko otřít vlhčeným ubrouskem, popřípadě použijte čistič na razítka v případě tisku permanentními barvami.

Gumová razítka na pěnové hmotě, 48 ks v sadě, hluboká textura.

Velikost razítek: 2,5 cm.
  • Značka

    ALADINE

  • Rozměry

    Velikost razítek: 2,5 cm.

  • 11. 5. 2022, 14:41

  • Zobrazení

    373

  • Oblíbené

    0

Kategorie