Zobrazit přihlášovací formulář

Lego Hero Factory: Divoká planeta DVD

Administrace

Lego Hero Factory: Divoká planeta DVD

39 Kč 179 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 39 Kč
DVD v plastovém obalu. Cíl mise Hero Factory: postavit nejstatečnější a nejdokonalejší hrdiny galaxie! Když nováček Rocka dorazí na vzdálenou planetu Quatros poté, co obdržel volání o pomoc od jejího obyvatelstva, zjistí, že je celá planeta potřebuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lego Hero Factory: Divoká planeta DVD

39 Kč
Koupit
DVD v plastovém obalu.

Cíl mise Hero Factory: postavit nejstatečnější a nejdokonalejší hrdiny galaxie! Když nováček Rocka dorazí na vzdálenou planetu Quatros poté, co obdržel volání o pomoc od jejího obyvatelstva, zjistí, že je celá planeta potřebuje zachránit. Rocka je uvězněn jako rukojmí Aldouse Witche, bývalého profesora Hero Factory, ze kterého se stal Šaman prahnoucí po moci. Je na profících Bulkovi a Stringerovi a nováčcích Furnovi, Nexovi a Stormerovi, aby osvobodili Rocku, zničili zkaženého profesora a zachránili kdysi krásnou planetu. Ale čas se krátí! Stanou se hrdinové svačinkou pro monstra? Bude Quatros zničen? Jádro Quatrosu může být uzdraveno jenom, když hrdinové budou spolupracovat. Mocné zlo porazí jen nejsilnější hrdinové v tomto původním filmu od tvůrců BIONICLE®!

Bonusy:
• Peklo v plamenech – Když se proradný Firelord a jeho banda zmocní palivové stanice, Stormer, Furno, Surge a Breez jsou nuceni použít nové„vylepšené“ zbraně před jejich dokončením – nebo se smířit se ztrátami na životech. (23 min.)
  • 16. 3. 2024, 9:33

  • Zobrazení

    292

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Vodník Čepeček DVD
DVD Tuláček
DVD Bernard sportovcem 1
DVD Winx Club 1. série 4
DVD Šmoulové - To nejlepší 1
DVD Krysáci
Finley požární autíčko 5
Finley 9
Finley 7
DVD Hádej, hádej s Jess 2.série 3
DVD Hádej, hádej s Jess 2.série 4
DVD Hádej, hádej s Jess 2.série 1

Kategorie