Zobrazit přihlášovací formulář

Teplé zimní dětské nepromokavé rukavice /rukavičky

Administrace

Teplé zimní dětské nepromokavé rukavice /rukavičky

169 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
S nepromokavou membránou Fan-Tex, u zápěstí ochrana proti sněhu, technologie Thinsulate Insulation - udržují teplo, uvedená velikost 5, celková délka i s ochranou 25cm, od zápěstí 17cm, barva oranžovo / bílá.. THINSULATE je špičkové mikrovlákno od firmy…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Teplé zimní dětské nepromokavé rukavice /rukavičky

169 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
S nepromokavou membránou Fan-Tex, u zápěstí ochrana proti sněhu, technologie Thinsulate Insulation - udržují teplo, uvedená velikost 5, celková délka i s ochranou 25cm, od zápěstí 17cm, barva oranžovo / bílá..
THINSULATE je špičkové mikrovlákno od firmy 3M s vynikajícími termoizolačními vlastnostmi. Mikrovlákno THINSULATE mají stejné vlastnosti jako duté vlákno, ale je výrazně lehčí. Poskytuje tak optimální ochranu proti chladu při minimálním objemu a hmotnosti. THINSULATE se jednoduše udržuje a čistí, vlákna mají dlouhou životnost. Nevyvolává alergie, je proto vhodná pro výrobky v přímém kontaktu s pokožkou jako jsou např. rukavice.
  • 16. 4. 2024, 17:08

  • Zobrazení

    822

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie