Zobrazit přihlášovací formulář

MODRÝ spací pytel /spacák pro miminko 6-18m

Administrace

MODRÝ spací pytel /spacák pro miminko 6-18m

449 Kč 549 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 89 Kč
... bezpečná a příjemná alternativa k ložnímu prádlu. Světle modrý spací pytel je vyroben ze 100% udržitelné bavlny. Vnější vrstva je z odolné kombinace bavlny a polyesteru. Udrží Vaše dítě v pohodlí a v teple. Vhodný pro chlapečka i holčičku - unisex.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MODRÝ spací pytel /spacák pro miminko 6-18m

449 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... bezpečná a příjemná alternativa k ložnímu prádlu. Světle modrý spací pytel je vyroben ze 100% udržitelné bavlny. Vnější vrstva je z odolné kombinace bavlny a polyesteru. Udrží Vaše dítě v pohodlí a v teple. Vhodný pro chlapečka i holčičku - unisex. Skvěle se hodí do dětské postýlky, do kočárku i s sebou na výlet. Spací pytel udrží Vaše dítě v pohodlí a v teple. Tento výrobek prošel testy a je zcela bez nebezpečných látek, schválený pro děti. Jednoduše vezmete s sebou, abyste miminku vytvořili útulné a známé prostředí. Spací pytel nahrazuje lůžkoviny, které při spaní dítě snadno odkope, a zaručuje příjemnou a rovnoměrnou teplotu při spánku. Dlouhý zip umožňuje otevřít celý spací pytel tak doširoka, že se dítě snadno dostane dovnitř i ven. Doporučujeme pro děti od 6 - 18 m. NOVÉ, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
......................................
Návod na údržbu: Srážlivost maximálně 5 %. Perte v pračce na 60 °C v režimu běžného praní. Před praním zapněte zip. Nebělit. Sušte v sušičce při nízké teplotě (max. 60 °C). Žehlete na max. 150 °C. Nečistit chemicky.
......................................
Spací pytel – bezpečná volba ! Klidné a bezpečné prostředí na spaní je to nejlepší, co můžete svému miminku poskytnout. Dobrá postel s matrací, která přináší oporu i úlevu, je skvělý začátek. Dále je důležité, abyste se vyhnuli věcem, kvůli kterým by miminko mohlo uvíznout nebo se udusit. Proto je nejbezpečnější používat během prvních měsíců miminka spací pytel a vyhnout se pokrývkám a prostěradlům. Pak si můžete být jistí, že Vašemu miminku nehrozí uvíznutí ani udušení.
...................................
V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte ☼ baronka-shop@centrum.cz
  • Velikost

    80

  • Rozměry

    Délka: 84 cm. MATERIÁL: Základní látka: 82% bavlna, 18 % polyester. Vnitřní látka: 100% bavlna.

  • 29. 9. 2022, 21:20

  • Zobrazení

    348

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Růžové letní capri kalhoty, vel. 12-18 měs
ŠEDÉ elegantní manšestrové kalhoty 12-18m
Šedý dívčí svetr / kardigan, 1½-2 roky

Kategorie