Zobrazit přihlášovací formulář

Antibakteriální teplá deka, baby pytel

Administrace

Antibakteriální teplá deka, baby pytel

100 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Pěkná teploučká, měkkoučká deka, možno používat jako deku, nebo pytel pro miminko. Zapne se zipem + druky. Kupovaná nová pro dcerku, používaná, byli jsme s ní moc spokojeni, malé bylo teploučko. Odřený jezdec zipu, na vnější dolní části je ušpinění …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 8. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Antibakteriální teplá deka, baby pytel

100 Kč
  • Popis zboží
Pěkná teploučká, měkkoučká deka, možno používat jako deku, nebo pytel pro miminko. Zapne se zipem + druky. Kupovaná nová pro dcerku, používaná, byli jsme s ní moc spokojeni, malé bylo teploučko.
Odřený jezdec zipu, na vnější dolní části je ušpinění (myslím od koleček golfek) které mi již nejde vyprat. Viz detail. Jinak bez vad.

Antialergický baby bag 80 x 100 cm. Tato dětská zapínací deka (baby bag) je vyrobena z antibakteriálního materiálu, který se může prát a neztrácí svojí antibakteriální vlastnost. Pokud se obáváte o zdraví Vašeho dítěte přikrývejte ho dekami Baby Mink, protože pouze Baby Mink má antibakteriální ochranu Baktiban-K.

BACTIBAN-K je produkt budoucí technologie. Je aktivně antibakteriální, je integrovaný ve tkanině produktů Baby Mink, takže tvoří neviditelnou ochranu proti zdraví škodlivým mikroorganizmům, které nemohou vniknout ani zůstat ve výrobcích označených Bactiban-K. Protože je Bactiban-K integrován v mezimolekulárních prostorech tkaniny, je jeho působnost trvalá a nezmizí ani používáním ani praním. Bactiban-K je neškodný a zdravotně nezávadný.
VÝROBCE: BABYMINK (Mexico)
  • 14. 11. 2022, 21:20

  • Zobrazení

    429

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dětské ploutve 34/35
34
SUBEA DECATHLON

Dětské ploutve 34/35

Ploutve 38/39
Nové
38
decathlon - subea

Ploutve 38/39

Kostým na karneval pro malou mořskou panu
Plyšový Mickey Mouse, hračka
Petanque koule OBUT, sada na petanque
Bavlněný ubrus Meradiso

Kategorie