Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské křesílko AUTÍČKO - tmavě modrá

Administrace

Dětské křesílko AUTÍČKO - tmavě modrá

789 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Nádherné dětské křesílko, které je velmi pohodlné, vyrobeno z molitanové pěny, díly jsou k sobě trvale spojeny, což zaručuje dlouhou životnost. Na výrobu dětských křesílek byly použity velice kvalitní certifikované materiály. Potah křesílka je z kvalitní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 9. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské křesílko AUTÍČKO - tmavě modrá

789 Kč
  • Popis zboží
Nádherné dětské křesílko, které je velmi pohodlné, vyrobeno z molitanové pěny, díly jsou k sobě trvale spojeny, což zaručuje dlouhou životnost. Na výrobu dětských křesílek byly použity velice kvalitní certifikované materiály. Potah křesílka je z kvalitní bavlny, je sundavací, můžete ho pohodlně vyprat při teplotě 30°C. Křesílko je velmi pěkné a praktické, může dítěti sloužit na hraní, kreslení, koukání na televizi a podobně. Křeslo neobsahuje žádné tvrdé prvky, na kterých by se mohlo dítě zranit. Váha křesílka je cca 2,5 kg, dítě s ním tedy dokáže snadno manipulovat samo.

K většině křesílek je u nás možné zakoupit i rozkládací pohovku nebo dokonce i celý set (pohovka-křesílko-stoleček) ve stejném motivu.

Rozměry: V 43 x Š 53 x H 37 cm
Materiál: PUR pěna (molitan), potah 100% bavlna
Potah je snímatelný, s možností prát na 30°C.

Dodací lhůty: Každá dětská pohovka se díky velké variabilitě vzorů vyrábí zákazníkovi přesně na míru. Doba dodání tohoto výrobku proto obvykle činí 1 až 2 týdny.

Další zboží je možné nakoupit v našem eshopu - odkaz najdete pod našimi inzeráty (v přehledu všech inzerátů).
  • 15. 9. 2017, 15:33

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Kategorie