Zobrazit přihlášovací formulář

Animáčku, nezlob se!

Administrace

Animáčku, nezlob se!

175 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Popis : Animáčku, nezlob se! Popis Animáčku, nezlob se!: Animáčci jsou sice velcí kamarádi, ale čas od času se také rádi špičkují a předhánějí. Tentokrát se rozhodli si dát závod. Valibov, Láskounka, Sosin a Tyrča se vsázejí, kdo oběhne čtyřikrát hrací…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Animáčku, nezlob se!

175 Kč
  • Popis zboží
Popis : Animáčku, nezlob se!

Popis Animáčku, nezlob se!: Animáčci jsou sice velcí kamarádi, ale čas od času se také rádi špičkují a předhánějí. Tentokrát se rozhodli si dát závod. Valibov, Láskounka, Sosin a Tyrča se vsázejí, kdo oběhne čtyřikrát hrací pole a dostane svoje figurky do domečku. Na druhém hracím plánu vás pak čeká velká cesta přes rozkvetlou zahradu.

Animáčku, nezlob se! je dvojice společenských her určených pro nejmenší děti, ale i jejich rodiče. Je to ideální vstup do světa her. Hraje se barevnou kostkou a postupuje se vždy na stejně barevná pole. Děti tak nemusí umět počítat a mohou hrát už od nejútlejšího věku.

Hrou budou děti provázet oblíbené figurky ze znělky Animáčku, který každý den mohou sledovat na TV Barrandov. Už teď určitě mají své favority.

Hra obsahuje herní plán se dvěma hrami, hrací kostku, 16 postaviček, 4x4 barevně odlišné podstavce, návod. Je určena pro 2?4 hráče.
  • 16. 6. 2020, 23:53

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    0

Kategorie