Zobrazit přihlášovací formulář

ZRUČNOSTNÍ KOULE LABYRINT 71-01

Administrace

ZRUČNOSTNÍ KOULE LABYRINT 71-01

239 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 18 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Skvělá koule plná spletitých labiryntů, pastí a mostů s propastmi. Dostaňte kuličku do cíle a trénujte si tak svou zručnost, ale i mozkové závity. Tato hra se stane Vaší oblíbenou a zabaví Vás i na několik hodin. Hra je určena dětem od 6 let, ale mladší…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZRUČNOSTNÍ KOULE LABYRINT 71-01

239 Kč
  • Popis zboží
Skvělá koule plná spletitých labiryntů, pastí a mostů s propastmi. Dostaňte kuličku do cíle a trénujte si tak svou zručnost, ale i mozkové závity. Tato hra se stane Vaší oblíbenou a zabaví Vás i na několik hodin. Hra je určena dětem od 6 let, ale mladší dítě to jistě zvládne také, hodí se i pro dospělé. Zkuste soutěžit doma na čas, komu se podaří v nejkratším čase dovést kuličku do cíle! Není to tak jednoduché, jak to vypadá, koule je záludná a má pro Vás připraveny různé pasti - 208 překážek. Tato koule se perfektně hodí jako dárek. Výrobek má evropský certifikát bezpečnosti CE.

Kouli zasíláme v několika barevných varinatách v náhodném výběru barvy. Barevné kombinace jsou universální a hodí se pro všechny. Celek je vyrobek z kvalitního a odolného plastu.

Rozměry:
- průměr koule: 19 cm
- balení: 18 cm x 24 cm x 18 cm
- obvod koule: 50 cm
  • 2. 4. 2019, 15:56

  • Zobrazení

    228

  • Oblíbené

    0

Kategorie