Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské samolepky SE JMÉNEM color MAXI - vzor 12

Administrace

Dětské samolepky SE JMÉNEM color MAXI - vzor 12

333 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Dětské samolepky SE JMÉNEM color MAXI - moderní samolepící dekorace do dětských pokojů Udělejte svému dítěti radost originální výzdobou jeho pokojíčku. Nechte si u nás zhotovit samolepky s jakýmkoliv vlastním textem (např. jménem dítěte). Inspirujte se v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 9. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské samolepky SE JMÉNEM color MAXI - vzor 12

333 Kč
  • Popis zboží
Dětské samolepky SE JMÉNEM color MAXI - moderní samolepící dekorace do dětských pokojů
Udělejte svému dítěti radost originální výzdobou jeho pokojíčku. Nechte si u nás zhotovit samolepky s jakýmkoliv vlastním textem (např. jménem dítěte). Inspirujte se v rozsáhlé fotogalerii. Samolepku na zeď můžete mít ve dvaceti sedmi barevných odstínech, jako dekorace se skvěle hodí do každého dětského pokoje. Díky matnému povrchu samolepky neodrážejí světlo, po aplikaci na povrch stěny vypadají jako malované. Jednobarevné dekorační samolepky na zeď jsou zhotoveny z vysoce kvalitní fólie, lze je aplikovat na všechny běžné hladké povrchy - stěny, dveře, okna, nábytek, obklady... Prostřednictvím samolepících dekorací na stěny můžete z každého interiéru během krátké chvíle vytvořit útulné místo pro život, záleží jen na Vaší fantazii, jak jednotlivé samolepky na zdi rozmístíte.

Velikost archu: 94 x 60 cm! 27 barevných odstínů!

Dodací lhůty: Vzhledem k velkému množství motivů a barevných kombinací jsou tyto samolepky vyráběny zákazníkům na míru na základě objednávek. Přibližná doba dodání je uvedena pod cenou produktu.

Další zboží je možné nakoupit v našem eshopu - odkaz najdete pod našimi inzeráty (v přehledu všech inzerátů).
  • 21. 9. 2018, 9:40

  • Zobrazení

    152

  • Oblíbené

    0

Kategorie