Zobrazit přihlášovací formulář

Skládací obrázky - první puzzle Krtek barevný

Administrace

Skládací obrázky - první puzzle Krtek barevný

115 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Ideální první puzzle s kterým u dětí začít. Lze vytvořit čtyři obrázky s Krtečkem a jeho zvířecími přáteli. Každý obrázek je složen ze čtyř částí. Podporuje představivost a schopnost kombinovat. Baleno v dřevěné krabičce. Toto puzzle vydrží opravdu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Skládací obrázky - první puzzle Krtek barevný

115 Kč
  • Popis zboží
Ideální první puzzle s kterým u dětí začít. Lze vytvořit čtyři obrázky s Krtečkem a jeho zvířecími přáteli. Každý obrázek je složen ze čtyř částí. Podporuje představivost a schopnost kombinovat.

Baleno v dřevěné krabičce. Toto puzzle vydrží opravdu dlouho.

Splňuje všechny normy EU.



Firma Olymp je český výrobce a dodavatel dřevěných hraček. Na trhu je od roku 1990 s obchodní značkou Bino. V roce 2001 převzal Olymp německou firmu Mertens. Mertens je 80 let stará tradiční obchodní značka pro dřevěné hračky. Produkci a sklady firma přesunula do České republiky, do Klatov. Momentálně jsou produkty Bino-Mertens vyváženy do 12 evropských zemí, Japonska a USA. Všechny hračky těchto značek mají zdravotní atest a splňují tak všechny normy EU.
  • Značka

    BINO

  • Rozměry

    Dřevěné puzzle pro nejmenší. Rozměr: 11,5x11,5x3,5cm Věk: od 10 měsíců V nabídce Krtek cena 115,-kč. a Mája cena 103,- kč. při objednávání zvolte název.

  • 13. 5. 2022, 8:46

  • Zobrazení

    164

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie