Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací vak, sedací pytel Elegant polyester furin

Administrace

Sedací vak, sedací pytel Elegant polyester furin

1 700 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 350 Kč
Elegantní křeslo je ve své jednoduchosti jedinečný kus nábytku. Překvapuje svým designem, který se výrazně liší od vzhledu ostatních křesel tohoto typu. Má jasně definovaný tvar s velkým, vysokým opěradlem a tradičním sedadlem. Přitom není široký, takže…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací vak, sedací pytel Elegant polyester furin

1 700 Kč
Koupit
Elegantní křeslo je ve své jednoduchosti jedinečný kus nábytku. Překvapuje svým designem, který se výrazně liší od vzhledu ostatních křesel tohoto typu. Má jasně definovaný tvar s velkým, vysokým opěradlem a tradičním sedadlem. Přitom není široký, takže jej snadno umístíte i na malý prostor. Je k dispozici v mnoha živých barvách, a proto bude ideální pro každého, kdo hledá mimořádný doplněk svého domova. Je dychtivě zvolen jak pro prostorné pokoje, tak pro minimalistické interiéry.
Největší výhodou elegantního křesla je jeho vysoká kvalita. Je vyroben z nejlepších druhů materiálů, které jsou příjemné na dotek, odolné proti poškození a především hypoalergenní. Je tedy ideálním řešením jak pro alergiky, tak pro lidi s citlivou pokožkou. Struktura židle je zcela bezpečná pro páteř, protože se přizpůsobuje poloze těla, umožňuje uvolnění svalů a nezatěžuje klouby. Materiál relaxačního sedacího vaku je polyesterové tkaniny, výběr viz níže. Rozměry sedacího vaku šířka 85 cm, výška 105 cm, výška sedáku 40 cm, šířka sedátka 85 cm, naplň 350 L. Doprava po cele ČR.
  • 26. 3. 2024, 8:26

  • Zobrazení

    2 337

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie