Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací Vak, Sedací pytel MAXI POLIESTER furin

Administrace

Sedací Vak, Sedací pytel MAXI POLIESTER furin

2 300 Kč
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 350 Kč
Křeslo Maxi Polyester lze libovolně tvarovat v závislosti na poloze, kterou chcete zaujmout. Velký puf prezentovaný naším obchodem má základnu 140 centimetrů a výšku 70 centimetrů. Jeho velká velikost znamená, že dospělí se na něm budou skvěle bavit a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací Vak, Sedací pytel MAXI POLIESTER furin

2 300 Kč
Koupit
Křeslo Maxi Polyester lze libovolně tvarovat v závislosti na poloze, kterou chcete zaujmout. Velký puf prezentovaný naším obchodem má základnu 140 centimetrů a výšku 70 centimetrů. Jeho velká velikost znamená, že dospělí se na něm budou skvěle bavit a děti budou mít spoustu prostoru na hraní. Dobře poslouží jako křeslo, sedák a dokonce i jako dvojitá pohovka, na které můžete pohodlně sledovat film a po práci relaxovat.
Obal vyrobený z polyesteru se vyznačuje vysokou trvanlivostí a odolností proti nečistotám. Snadno se čistí, a proto je to kus nábytku, který bude skvěle fungovat v dětském pokoji. Náš velký puf lze použít k učení, hraní a relaxaci. Je ideální pro čtení knih, sledování filmu nebo hraní na konzole. Je také dokonalým řešením pro těhotné ženy, které i s rostoucím břichem a vysokou tělesnou zátěží dokáží zaujmout pohodlnou polohu. Náš velký puf může být také použit jako místo pro krmení vašeho dítěte po jeho narození. Materiál relaxačního sedacího vaku je polyesterová tkanina, výběr viz níže. Rozměry sedacího vaku zaklad 140 cm, výška 70 cm, naplň 570 L. Doprava po cele ČR.
  • 16. 4. 2024, 8:03

  • Zobrazení

    2 092

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie