Zobrazit přihlášovací formulář

Sedací vak, sedací pytel Mega Sako eko kůže furin

Administrace

Sedací vak, sedací pytel Mega Sako eko kůže furin

1 500 Kč
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 350 Kč
Hledáte kvalitní relaxační nábytek? Jedná se o měkký vak, ve kterém můžete odpočívat v nejpohodlnější poloze. Nezáleží na tom, zda v něm sedíte s šálkem kávy v ruce, dálkovým ovladačem televize v ruce, notebookem na klíně nebo sluchátky v uších - naše…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 10. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sedací vak, sedací pytel Mega Sako eko kůže furin

1 500 Kč
Koupit
Hledáte kvalitní relaxační nábytek? Jedná se o měkký vak, ve kterém můžete odpočívat v nejpohodlnější poloze. Nezáleží na tom, zda v něm sedíte s šálkem kávy v ruce, dálkovým ovladačem televize v ruce, notebookem na klíně nebo sluchátky v uších - naše taška vám poskytne maximální pohodlí. Tento model je k dispozici v široké škále barev.
Tento kus nábytku bude vypadat skvěle v jakémkoli typu interiéru: velký domácí obývací pokoj, útulná ložnice, pokoj pro děti nebo teenagery, stejně jako v sídle společnosti. Můžete si snadno vybrat barvu nebo vzor nábytku, který bude odpovídat vašim požadavkům. Jak se vyrábí naš vak? Uvnitř není žádný pevný rám - je nahrazen odolným polystyrenovým granulátem, který vyplňuje celý interiér. Je to on, kdo dává pufu mimořádnou pružnost a usnadňuje jeho tvarování do jakéhokoli tvaru. Stojí za to dodat, že podšívka z ekokůže je antialergická. Materiál relaxačního sedacího vaku je eko kůže, výběr viz níže. Rozměry sedacího vaku zaklad 85 cm, výška 135 cm, naplň 335 L. Doprava po cele ČR.
  • 19. 3. 2024, 8:57

  • Zobrazení

    2 995

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie