Zobrazit přihlášovací formulář

Make-up MIRACLE TOUCH Max Factor,65,80

Administrace

Make-up MIRACLE TOUCH Max Factor,65,80

199 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Dokonale hladká pleť na první pokus Miracle Touch (Liquid Illusion Foundation) od Max Factor představuje revoluční postup při líčení. Při kontaktu s pokožkou mění make-up své skupenství z pevné na tekutou bázi, která se snadno roztírá a dokonale…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Make-up MIRACLE TOUCH Max Factor,65,80

199 Kč
  • Popis zboží
Dokonale hladká pleť na první pokus

Miracle Touch (Liquid Illusion Foundation) od Max Factor představuje revoluční postup při líčení. Při kontaktu s pokožkou mění make-up své skupenství z pevné na tekutou bázi, která se snadno roztírá a dokonale vyhladí povrch pleti.

Výsledkem je nádherně hedvábná a zdravě vypadající pleť bez zjevných nedostatků. Mimořádně lehký a jemný make-up dovede na rozdíl od běžně používaných přípravků skvěle vyzdvihnout přednosti pokožky a zároveň zamaskovat vše nedokonalé, aniž bychom k tomu museli používat navíc jakýkoliv jiný prostředek. Zapomeňte na složité vrstvení make-upu, korektoru a pudru – Miracle Touch zastane jako zázrakem všechny fáze líčení a výsledek je jedním slovem dokonalý.

Miracle Touch má všechny přednosti tekutého i tuhého make-upu dohromady – snadno se aplikuje, lehce se roztírá a dokonale kryje – díky němu vypadá naše pleť přirozeně a mladistvě.
Odstíny
65 ROSE BEIGE
80 BRONZE
  • 3. 10. 2019, 21:47

  • Zobrazení

    150

  • Oblíbené

    0

Kategorie