Zobrazit přihlášovací formulář

Dětský hrneček s brčkem Tommee Tippee Explora

Administrace

Dětský hrneček s brčkem Tommee Tippee Explora

219 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 9 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Hrneček s brčkem Tomme Tippee Explora.Uvnitř izolovaná láhev na vodu.Brčko lze schovat otočením víčka. Obsah 260 ml. Určeno pro děti od 12 měsíců. Neobsahuje BPA. Složení: silicon a polypropylen. Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětský hrneček s brčkem Tommee Tippee Explora

219 Kč
  • Popis zboží
Hrneček s brčkem Tomme Tippee Explora.Uvnitř izolovaná láhev na vodu.Brčko lze schovat otočením víčka. Obsah 260 ml. Určeno pro děti od 12 měsíců. Neobsahuje BPA. Složení: silicon a polypropylen.

Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím důkladně umyjte v teplé vodě s přípravkem určeným dětem, přelijte vařící vodou. Nesterilizujte, nevyvařujte! Vždy zkontrolujte teplotu podávaného pokrmu. Nedoporučujeme mytí v myčce nádobí.

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte!

Před každým použitím výrobek důkladně zkontrolujte. Při prvních známkách poškození již výrobek dále nepoužívejte. Používejte pouze pod dohledem dospělé osoby. Nikdy nenechávejte dítě v průběhu jídla bez dozoru dospělé osoby. Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte.

Cestovní sklenička odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,

Směrnici Evropského parlamentu a Rady 2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků,

Směrnici EU 90/128/EEC, 2002/72/EC a 2007/19/EC.
  • 26. 3. 2021, 20:14

  • Zobrazení

    283

  • Oblíbené

    1

Kategorie