Zobrazit přihlášovací formulář

Svrchní kalhotky Bamboolik patentky PAT (SIO)

Administrace

Svrchní kalhotky Bamboolik patentky PAT (SIO)

389 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Různé druhy. Svrchní kalhotky plenkového systému Bamboolik můžete použít i jako samostané svrchní kalhotky. Díky upravenému střihu jsou patentky na upnutí vkládacích plenek Bamboolik překryty a kalhotky tak lze používat také na kalhotkové plenky nebo…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Svrchní kalhotky Bamboolik patentky PAT (SIO)

389 Kč
  • Popis zboží
Různé druhy. Svrchní kalhotky plenkového systému Bamboolik můžete použít i jako samostané svrchní kalhotky. Díky upravenému střihu jsou patentky na upnutí vkládacích plenek Bamboolik překryty a kalhotky tak lze používat také na kalhotkové plenky nebo plenky narovno různých jiných značek.

Svrchní kalhotky mají všitá křidélka, která zajistí zakrytí mezi nožičkami i u širších typů vkládacích plen a tak zajistí, že obsah zůstane vždy uvnitř a oblečení suché.

Svrchní kalhotky
- jedny pro děti od narození až po nočníkáře
- křidélka pro lepší překrytí
- jednoduchá úprava velikosti pomocí patentků
- jednoduché a rychlé nasazování
- jednoduché zapínání
- jednoduchá údržba – v pračce v šetrném programu na 40, stačí jednou za 2 týdny (po každém použití stačí vyvětrat)

Svrchní kalhotky Bamboolik jsou vyrobeny z polyesteru laminovaného polyuretanem (PULu). Jde o tzv. funkční materiál, voděodolný a přitom prodyšný. Lemovány jsou flísem, který je nejen měkoučký a dětem tak velmi příjemný, ale rovněž vodoodpudivý při zachování prodyšnosti.

Svrchní kalhotky se perou při znečištění stolicí nebo 1x za 2 týdny. Nesmí prát při teplotě vyšší než 60°C, došlo by k porušení laminace povrchu a kalhotky pak mohou protékat. Nepoužívejte aviváž, nesušte v sušičce nebo na topení (opět kvůli porušení laminace) nebo na přímém slunečním světle (obzvláště v létě – vyblednutí), nežehlete.

Objednávku je po předchozí dohodě možné vyzvednout ve spřáteleném obchůdku v centru Benešova. Při vyzvednutí objednávky nižší než 300,- Kč se účtuje manipulační poplatek ve výši 10,-.
  • 17. 6. 2018, 9:39

  • Zobrazení

    108

  • Oblíbené

    0

Kategorie