Zobrazit přihlášovací formulář

Kotníčkové dětské kožené zdravotní boty Elefanten

Administrace

Kotníčkové dětské kožené zdravotní boty Elefanten

799 Kč 1 199 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Značkové, kvalitní, s nepromokavou membránou Elefanten-TEX a anatomicky tvarovanou stélkou, vhodné jako jarní, podzimní, zimní, teploučké, uvnitř 100% přírodní vlna, uvedená velikost 22, délka vnitřní stélky cca 14cm, tmavě modré, perfektní.. Obuv s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kotníčkové dětské kožené zdravotní boty Elefanten

799 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Značkové, kvalitní, s nepromokavou membránou Elefanten-TEX a anatomicky tvarovanou stélkou, vhodné jako jarní, podzimní, zimní, teploučké, uvnitř 100% přírodní vlna, uvedená velikost 22, délka vnitřní stélky cca 14cm, tmavě modré, perfektní..
Obuv s membránou TEX udržuje optimální prostředí pro chodidla i během zhoršených klimatických podmínek. Funkční vrstva membrány se nachází pod svrškem a zamezuje proniknutí vody do vnitřku obuvi. Póry v membráně jsou současně dostatečně velké na to, aby propustily ven tělesnou vlhkost z obuvi, díky čemuž vytváří uvnitř boty příznivé klima.
  • 14. 3. 2024, 0:12

  • Zobrazení

    1 665

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Zlaté lodičky / společenské boty / střevíčky
Podvozek s kolečky na dívčí brusle Tempisch 2v1 34
Luxusní černé dámské boty Pertti Palmroth (Finsko)

Kategorie