Zobrazit přihlášovací formulář

KRMÍCÍ SÍTKA na ovoce růžová,modrá

Administrace

KRMÍCÍ SÍTKA na ovoce růžová,modrá

139 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Slouží k bezpečnému podávání nejen čerstvého ovoce, ale také zeleniny, sýrů nebo pečiva. Vhodná zejména při přechodu z tekuté stravy na pevnou. Eliminuje riziko zadušení dítěte kousky nedůkladně rozkousané potravy.Děti si užijí papání svých prvních kousků…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KRMÍCÍ SÍTKA na ovoce růžová,modrá

139 Kč
  • Popis zboží
Slouží k bezpečnému podávání nejen čerstvého ovoce, ale také zeleniny, sýrů nebo pečiva. Vhodná zejména při přechodu z tekuté stravy na pevnou. Eliminuje riziko zadušení dítěte kousky nedůkladně rozkousané potravy.Děti si užijí papání svých prvních kousků pevné stravy a rodíče nemusí mít strach ze zalknutí. Barva síťky se liší dle aktuálni nabídky.Vyrobeno bez BPA. Určeno pro děti od 6 měsíců. Balení obsahuje krmící síťku a jednu náhradní.

Návod k údržbě: Před prvním a každým dalším použitím umyjte všechny části v horké vodě přípravkem určeným dětem, důkladně vypláchněte. Na dokonalé vyčištění síťky od některých druhů ovoce (např. banánu) doporučujeme použít kartáček.

Upozornění! Důležité pro zdraví a bezpečnost vašeho dítěte! Používejte pouze pod přímým dohledem dospělé osoby. Před každým použitím výrobek důkladně zkontrolujte. Při prvních známkách poškození nebo opotřebení výrobek ihned vyhoďte a již dále nepoužívejte. Před každým krmením zkontrolujte teplotu podávaného pokrmu. Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte.
  • 16. 5. 2022, 18:41

  • Zobrazení

    222

  • Oblíbené

    0

Kategorie