Zobrazit přihlášovací formulář

Rastar auto autíčko AUDI R8 1:24 LICENČNÍ VÝROBEK

Administrace

Rastar auto autíčko AUDI R8 1:24 LICENČNÍ VÝROBEK

349 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Toto Audi R8 LMS je oblíbeným modelem značky Audi ve sportovní třídě. Zaprojektoval ho Walter De´Silva. Auto, kromě svého sportovního charakteru, podobně jako Porsche 911, bylo přizpůsobeno dennímu používání snížením hlučnosti a větším komfortem řidiče.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 7. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Rastar auto autíčko AUDI R8 1:24 LICENČNÍ VÝROBEK

349 Kč
  • Popis zboží
Toto Audi R8 LMS je oblíbeným modelem značky Audi ve sportovní třídě. Zaprojektoval ho Walter De´Silva. Auto, kromě svého sportovního charakteru, podobně jako Porsche 911, bylo přizpůsobeno dennímu používání snížením hlučnosti a větším komfortem řidiče. Auto je velmi obratné, jezdí dynamicky, během jízdy dopředu mu svítí přední světla, během jízdy dozadu zase zadní (velmi jasné LED diody). Dálkově ovládané hračky firmy Rastar jsou zárukou vysoké kvality a zpracování do sebemenšího detailu. Jistě poteší malé i velké fanoušky rychlé jízdy!

Gumová kola skvěle imitují pneumatiky. Vepředu jsou amortizátory. Dálkové ovládání, které se pohodlně drží v ruce, umožňuje jízdu ve všech směrech. Auto je napájeno 5 tužkovými bateriemi ( nejsou součástí sady ) a dálkové ovládání na 1 baterii 9V ( není součástí balení ).

Auto nabízíme ve dvou barvách:
bílá
stříbrná

SADA obsahuje:
Auto AUDI R8 - 1:24,
Dálkové ovládání,
Anténa k ovládání.
  • 19. 1. 2018, 9:34

  • Zobrazení

    33

  • Oblíbené

    0

Kategorie