Zobrazit přihlášovací formulář

Zpevňující oleogel na prsa a hýždě 50 ml

Administrace

Zpevňující oleogel na prsa a hýždě 50 ml

241 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 55 Kč
Doporučení: ke zpevnění ochablé pokožky. Popis: tento oleogel byl vyvinutý za účelem zpevnění partií prsou a hýždí, které si zaslouží stejnou péči a pozornost jako obličej a dekolt. Cíleně vytvořený komplex přírodních extraktů, éterických a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zpevňující oleogel na prsa a hýždě 50 ml

241 Kč
  • Popis zboží
Doporučení:
ke zpevnění ochablé pokožky.

Popis:
tento oleogel byl vyvinutý za účelem zpevnění partií prsou a hýždí, které si zaslouží stejnou péči a pozornost jako obličej a dekolt. Cíleně vytvořený komplex přírodních extraktů, éterických a rostlinných olejů se vyznačuje výraznými zpevňujícími a vypínacími účinky, je ideálním pomocníkem v boji proti vráskám a stárnutí pokožky. Vyvážená kompozice extraktů z přesličky, sedmikrásky, měsíčku, pískavice řeckého sena, chmele a dalších bylin zvyšuje pevnost a elasticitu kůže, má výrazné regenerační, antioxidační a zklidňující vlastnosti. Arganový a amarantový olej podporují tvorbu kolagenu a elastinu. Z éterických olejů se na zpevňujících, vypínacích a vyhlazujících účincích preparátu podílí zejména cist, myrha, myrta, slaměnka a mimóza. Zvláčňující vosk candelilla, získávaný z mexického pryšce voskodárného, bezprostředně pleť oživí a zanechává na ní jemně lesklý nádech. Díky svému složení vyniká tento preparát výbornou skluzností a lehkou vstřebatelností. Jeho aroma působí antidepresivně a optimisticky.

Obecná charakteristika oleogelů:
vzhledem k obsahu vosku může u všech oleogelů docházet ke ztuhnutí obsahu, a to nejen při nižších teplotách. Jedná se o jev, který je přirozenou vlastností oleogelů. Z tohoto důvodu může při jejich použití dojít ke zhoršení funkce dávkovače. Správnou manipulací lze uvedeným obtížím předejít. Před použitím doporučujeme oleogely nechat stát při pokojové teplotě, ideálně v rozmezí 25–30 °C, a před samotnou aplikací je důkladně protřepat! Uchování preparátů v chladu není nutné, ale lze tak prodloužit dobu jejich trvanlivosti.

Účinky:
zpevňuje, vypíná, vyhlazuje a zlepšuje tonus pokožky.

Typ pokožky:
všechny.

Aroma:
jemné bylinné, s bal
  • 17. 1. 2019, 0:00

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    0

Kategorie