Zobrazit přihlášovací formulář

Tělové mléko Mořské řasy - kofein 200 ml

Administrace

Tělové mléko Mořské řasy - kofein 200 ml

248 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
Doporučení: Vhodné při zeštíhlovacích a očistných kúrách, k péči o pokožku postiženou celulitidou. Popis: Díky výtažkům z mořských řas má výraznou schopnost napomáhat štěpení tuků, je bohaté na minerální soli, stopové prvky a vitaminy. Obsažený…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Tělové mléko Mořské řasy - kofein 200 ml

248 Kč
  • Popis zboží
Doporučení:
Vhodné při zeštíhlovacích a očistných kúrách, k péči o pokožku postiženou celulitidou.

Popis:
Díky výtažkům z mořských řas má výraznou schopnost napomáhat štěpení tuků, je bohaté na minerální soli, stopové prvky a vitaminy. Obsažený kofein příznivě působí proti ukládání tuků do tukových buněk. Aktivní složky preparátu příznivě působí na tvorbu kolagenu, elastinu a podporují vlastní obranyschopnost pokožky.

Účinky:
Lipolytické (štěpící tuky), působí proti ukládání tuků do tukových buněk, vypíná, hydratuje, zpevňuje, tonizuje a přirozeně zvyšuje elasticitu pokožky, dodává jí minerální látky, stimuluje látkovou výměnu a zlepšuje mikrocirkulaci.

Typ pokožky:
Všechny.

Složení:
Rostlinné oleje – arganový, z jader hroznového vína, makadamiový, z rýžových klíčků, sezamový a slunečnicový, éterické oleje – jalovec, cypřiš a citron, komonice absolue, extrakty – z kaštanu v sójovém oleji, z řas Laminaria, Palmaria a Fucus, přesličky, řepíku, břečťanu a tužebníku, kofein, emulgátory, glycerin, olivové máslo, chlorofyl, provitaminy, vitamin, voda.

Upozornění:
Obsahuje jód. Nepoužívat na kůži vystavenou slunci. Nepoužívat v těhotenství, v době kojení, u malých dětí, při akutních zánětech ledvin a nedostatečnosti jejich funkce.

Účel a způsob použití:
Určeno k péči o pokožku těla, zejména problematické partie. Mléko naneseme v požadovaném množství na pokožku a rozetřeme. Po jeho aplikaci zůstává pokožka hydratovaná a vypnutá.

Tip:
Tělové mléko vhodně doplňují další preparáty s obsahem mořských řas − tělový zábal, tělový peeling a masážní olej.
  • 8. 8. 2018, 13:30

  • Zobrazení

    5

  • Oblíbené

    0

Kategorie