Zobrazit přihlášovací formulář

Pudrová maska Brusinka 100 ml

Administrace

Pudrová maska Brusinka 100 ml

256 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
Obecná charakteristika: regenerační masky účinně zjemňují pokožku, udržují její přirozenou vlhkost a tím také oddalují její stárnutí. Většina masek je víceúčelových, tzn., že je lze používat také jako velmi mastné regenerační krémy nebo zvláčňující noční…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 11. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pudrová maska Brusinka 100 ml

256 Kč
  • Popis zboží
Obecná charakteristika:
regenerační masky účinně zjemňují pokožku, udržují její přirozenou vlhkost a tím také oddalují její stárnutí. Většina masek je víceúčelových, tzn., že je lze používat také jako velmi mastné regenerační krémy nebo zvláčňující noční krémy. Z převážné části se jedná také o neutrální masky, což přináší široké možnosti obohacování receptur éterickými oleji podle individuálních potřeb zákazníka.

Typ masky:
obličejová, lehká.

Konzistence:
suchá, prachová.

Doporučení:
pro stažení pórů, redukci kožního mazu, očistu a rozjasnění pokožky.

Popis:
suchá prachová maska z extraktu brusinky a ovsa s širokým spektrem použití, bohatá na antioxidanty, vitaminy a minerály.

Účinky:
napomáhá redukci kožních pórů, absorbuje nadměrné množství mazu, zpomaluje stárnutí pokožky, rozjasňuje, regeneruje, čistí, zvláčňuje, zklidňuje. Brusinka je díky přítomnosti ovocných kyselin známá tonizujícími, bělicími a vyživujícími vlastnostmi. Vzhledem k obsahu vitaminu C a resveratrolu působí maska silně antioxidačně. Obsažený ovesný beta-glukan ji propůjčuje vyhlazující účinky.

Typ pokožky:
mastná, aknózní, smíšená, stárnoucí a unavená.

Aroma:
neutrální.

Složení:
kaolin, brusinkový extrakt, ovesný extrakt, alantoin.

Upozornění:
u citlivých osob doporučujeme provést test kožní snášenlivosti nanesením malého množství homogenní pasty do loketní jamky.

Účel a způsob použití:
určeno k péči o pokožku obličeje a dekoltu. 2 vrchovaté polévkové lžíce pudrové masky smícháme s 1,5–2 polévkovými lžícemi vody či pleťové vody Original ATOK pokojové teploty. Směs mícháme, dokud se nevytvoří homogenní pasta. Přiměřené množství masky naneseme na vyčištěnou pokožku, vyjma očního o
  • 8. 8. 2018, 13:31

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Kategorie