Zobrazit přihlášovací formulář

2x letní zelené - khaki šaty s madeirou + bolerko

Administrace

2x letní zelené - khaki šaty s madeirou + bolerko

249 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
....růžové NEXT - příjemné , nekousavé na jeden knoflíček přes ramínka na chladné večery třeba u moře - vše 3-5 let - při koupi obou šatiček ZDARMA. Nádherné nošené, ale stále v perfektním stavu a krásné letní šatky pro štíhlou holčičku, unositelné přes…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x letní zelené - khaki šaty s madeirou + bolerko

249 Kč
Koupit
odeslání balíků: z důvodů pobytu a práce v zahraničí , může být zaslán i s měsíčním zpožděním! Domluva nutná! Další balíky až koncem května!!!! Pokud neakceotujete: NEOBJEDNÁVEJTE!
....růžové NEXT - příjemné , nekousavé na jeden knoflíček přes ramínka na chladné večery třeba u moře - vše 3-5 let - při koupi obou šatiček ZDARMA. Nádherné nošené, ale stále v perfektním stavu a krásné letní šatky pro štíhlou holčičku, unositelné přes 2 velikosti. 1x na špagetová ramínka, lehounké, jednoduché nepodšité - šedozelené, druhé tmavě khaki zelené. bohatě zdobené madeirou a s podšívkou - nádherné a slušivé - pro štíhlou holčičku - měřte!!. Cena za kus - při koupi obou bolerko ZDARMA - samotné za 140 korun včetně pošty nebo při koupi jedněch a dalších 4 položek z tohoto alba hradím poštovné!!
  • Velikost

    104

  • Rozměry

    délka 60, šířka 27cm, a 62 a 29cm

  • 18. 4. 2024, 6:10

  • Zobrazení

    375

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Slim růžové kalhoty H&M, POLO triko TH
Motýlkové šaty - hnědé

Kategorie