Zobrazit přihlášovací formulář

Vtech Challenger Notebook, laptop, počítač, angli

Administrace

Vtech Challenger Notebook, laptop, počítač, angli

420 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 100 Kč
NAbízím dcerou používaný laptop - dovezli jsme z UK, k základům výuky AJ a ke hrám posloužil, klidně bzch řekla, že i pro mladší než 4leté dítě je vhodný, vše originál, včetně krabice, vše funkční, jeví známky běžného opotřebení. Původní cena byla 53GBP,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 2. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vtech Challenger Notebook, laptop, počítač, angli

420 Kč
  • Popis zboží
NAbízím dcerou používaný laptop - dovezli jsme z UK, k základům výuky AJ a ke hrám posloužil, klidně bzch řekla, že i pro mladší než 4leté dítě je vhodný, vše originál, včetně krabice, vše funkční, jeví známky běžného opotřebení. Původní cena byla 53GBP, nabízím za 990kč. V případě potřeby dalších informací, pošlete tel číslo, ráda vám zavolám. Celý popis jsem stáhla z webu a dala do překládače - viz níže. Vhodné na cesty i do auta.

Výukový počítač VTech CHALLENGER, pre doporučený vek 4 - 7 rokov. Zábavný prenosný laptop s 40 aktivitami: výuka angličtiny, základy francúzštiny, matematiky, hudby a logických zručností hry na precvičenie pamäti, hry so slovami, kreatívne hry, strategické hry. Možnosť dvoch hráčov, troch stupňov obtiažností, možnosť sledovania úspešnosti v zručnostných cvičeniach, grafické výstupy pre rodičov, ikonové menu pre ľahké ovládanie, kvalitná reprodukcia zvuku, QWERTY klávesnica, možnosť ovládania priloženou myšou.
  • 30. 1. 2020, 4:55

  • Zobrazení

    114

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

103 cm panenka + oblečky
LIL' BRATZ hudební podium
Barbie nábytek RETRO
Hrací hodinky KidiWatch vTech
panenka Barbie - mořská panna
Figurky, postavičky kinder nekinder cca 100ks

Kategorie