Zobrazit přihlášovací formulář

FENOMEN C 30+ Denní a noční krém SPF6

Administrace

FENOMEN C 30+ Denní a noční krém SPF6

339 Kč 569 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 40 Kč
Krém s jedinečnou, velmi lehkou konzistencí "krémem na vodu". Dodává pleti okamžitý pocit osvěžení a lehkosti. Doporučuje se pro péči o pokožku, která vyžaduje energii, detoxikaci a hlubokou hydrataci. Dokonalý základ pod make-up. Doporučeno pro…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

FENOMEN C 30+ Denní a noční krém SPF6

339 Kč
  • Popis zboží
Krém s jedinečnou, velmi lehkou konzistencí "krémem na vodu". Dodává pleti okamžitý pocit osvěžení a lehkosti. Doporučuje se pro péči o pokožku, která vyžaduje energii, detoxikaci a hlubokou hydrataci. Dokonalý základ pod make-up. Doporučeno pro každodenní péči pro všechny typy pleti po 30. roku života.


Aktivní složky a účinek:
KOMPLEX CTH - unikátní kombinace tří koncentrovaných forem vitamínu C (lipofilní, liposomální a hydrofilní C5300) a transportéry SVCT-1 stimuluje transport vitaminu C přímo do kožních buněk.
Komplex CTH je zodpovědný za rozjasnění, energii pokožky a antioxidační aktivitu. Působí proti stárnutí, zlepšuje pevnost a pružnost pokožky, snižuje vrásky. Zvyšuje syntézu kolagenu a kyseliny hyaluronové v pokožce a také zabraňuje poškození kůže způsobené UV zářením.

KYSELINA HYALURONOVÁ - vysoká molekulová hmotnost, perfektně váže vodu a odpovídá za hydrataci pleti
  • Značka

    DAX

  • Rozměry

    Objem 50 ml, obj. kód 42200

  • 16. 7. 2021, 20:22

  • Zobrazení

    139

  • Oblíbené

    1

Kategorie