Zobrazit přihlášovací formulář

DAX Samoopalovací pěna

Administrace

DAX Samoopalovací pěna

219 Kč 289 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 40 Kč
Hydratační bronzující pěna pro všechny typy pleti Díky výjimečně jemné pěnové konzistenci je prostředek dokonale a rovnoměrně vstřebáván pokožkou. Vstřebává se velmi rychle a snadno, nezanechává mastný film a nevytváří na těle šmouhy. Už 1 hodinu po…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DAX Samoopalovací pěna

219 Kč
  • Popis zboží
Hydratační bronzující pěna pro všechny typy pleti

Díky výjimečně jemné pěnové konzistenci je prostředek dokonale a rovnoměrně vstřebáván pokožkou. Vstřebává se velmi rychle a snadno, nezanechává mastný film a nevytváří na těle šmouhy. Už 1 hodinu po aplikaci je pokožka jemně tmavší. Plného účinku pěkného přirozeného opálení dosáhnete po 4 hodinách a vydrží až 7 dní (doba trvání účinku závisí na citlivosti pokožky).

Receptura bohatá na vysoce kvalitní přírodní bronzující přísady a pečující přísady: extrakt z květu ibišku, extrakt z leknínu, extrakt z bílých hroznů a vitamin E. Intenzivně zvlhčuje, uklidňuje podráždění a pomáhá chránit pokožku před předčasným stárnutím. Nezanechává žádné stopy na oblečení. Má jemnou a příjemnou vůni.

Doporučuje se používat na obličej a celé tělo. Umožňuje dosáhnout přirozeného, zdravého a svěžího opálení bez působení slunce už po několika hodinách.

Aktivní složky:
extrakt z květu ibišku, extrakt z leknínu, extrakt z bílých hroznů a vitamin E


Účinek:
zajistí opálení bez působení slunce beze šmouh
nezanechává mastný film
hydratuje
  • Značka

    DAX

  • Rozměry

    Objem: 160 ml, kód 57648

  • 16. 7. 2021, 20:21

  • Zobrazení

    115

  • Oblíbené

    1

Kategorie