Zobrazit přihlášovací formulář

Dětské dřevěné hřiště Hansel + stěna + skluzavka

Administrace

Dětské dřevěné hřiště Hansel + stěna + skluzavka

17 800 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
DĚTSKÉ HŘIŠTĚ HANSELL skluzavka 2,9m a DOPRAVA ZDARMA Vysoce kompaktní věž s dřevěnou střechou, lezecí stěnou, požární tyčí s pískovištěm a podestou. Sestavy jsou určeny pro děti od 3 do 10 let a jejich použití je certifikováno pro privátní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 7. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětské dřevěné hřiště Hansel + stěna + skluzavka

17 800 Kč
  • Popis zboží
DĚTSKÉ HŘIŠTĚ HANSELL
skluzavka 2,9m a DOPRAVA ZDARMA


Vysoce kompaktní věž s dřevěnou střechou, lezecí stěnou, požární tyčí s pískovištěm a podestou. Sestavy jsou určeny pro děti od 3 do 10 let a jejich použití je certifikováno pro privátní zařízení.

Cena zahrnuje 2,9m skluzavku dodávanou ve čtyřech barevných provedení (modrá, červená, žlutá a zelená)+ samolepky na skluzavku + dopravu.

Sestava obsahuje materiál pro stavbu hřiště, kotevní sadu a doplňky.

Doplňky: Dřevěné díly, Spojovací materiál (vruty Rapid, štítový trojúhelníky, lepidlo), Zavrtávací kotvy pro výbornou stabilitu hřiště, Barevná sedátka na pískoviště, vlaječka, kovové barevné stupáky, Ochranné polštářky, dalekohled, 2x madla, Síť proti kočkám, provazový žebřík, lezecí kameny

Skluzavka vyrobená tlakovým vstřikováním plastu do forem.Jelikož máme vyzkoušenou její pevnost a kvalitu, prodloužili jsme její záruku na 5 let. Nosnost skluzavky je 100kg a na zimu jí není potřeba uschovávat.
Stavebnice Do-ti-yourself(udělej si sám) je velmi jednoduchá pro sestavení Vašeho vlastního herního prvku.Všechny prvky přicházejí s přehledným step-by -step návodem a paketem veškerého montážního materiálu, který pro stavbu potřebujete, pevné části, spojovací šrouby, vrtáky, šroubovací nástavce. A další.Pokud se zákazník nechce do montáže pustit sám, zajistíme mu odbornou montáž v místě jeho bydliště cenu za montáž vám rádi zdělíme na mail.

Celé hřiště máte sestavené během několika hodin.

Součástí tohoto domečku je také skluzavka

Použita ekologická impregnace

Jednoduchá montáž (po dohodě je možné zajistit kvalifikovanou montáž odborníky).
Parametry:
Výška sestavy: 330 cm
Rozměr sestavy: 110x110 cm
Určeno pro věk: od 3 do 10 let
  • 9. 5. 2019, 14:26

  • Zobrazení

    255

  • Oblíbené

    0

Kategorie