Zobrazit přihlášovací formulář

ACEROLA - doplněk stravy s přírodním vitaminem C a

Administrace

ACEROLA - doplněk stravy s přírodním vitaminem C a

569 Kč 669 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 40 Kč
Časté NEMOCI? Oslabená IMUNITA? Dopřejte svým dětičkám to nejlepší BEZ CHEMIE a BARVIV!!! ACEROLA - doplněk stravy s přírodním vitaminem C ve formě žvýkacích bonbónků s extraktem z tropické třešně acerola BALENÍ NA 120 dní Vitamin C je jedním z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ACEROLA - doplněk stravy s přírodním vitaminem C a

569 Kč
  • Popis zboží
Časté NEMOCI? Oslabená IMUNITA?
Dopřejte svým dětičkám to nejlepší BEZ CHEMIE a BARVIV!!!
ACEROLA - doplněk stravy s přírodním vitaminem C ve formě žvýkacích bonbónků s extraktem z tropické třešně acerola
BALENÍ NA 120 dní

Vitamin C je jedním z nejdůležitějších vitaminů pro posílení našeho imunitního systému. Kouření, alkohol, jednostranná výživa, sport, užívání léků, fyzický a duševní stres drasticky zvyšují potřebu vitamínu C. Vitamin C je zodpovědný za nesčetné biologické funkce v organismu: zpomaluje procesy stárnutí, podporuje imunitní a nervový systém, zabraňuje únavě a nedostatku koncentrace a dává pružnost a propustnost krevních cév. Zinek je základní stopový prvek pro naše tělo. Více než 200 různých enzymů potřebuje zinek jako biologický aktivátor. Zinek podporuje hojení ran, chrání buňky před oxidačním stresem, podporuje metabolické procesy v těle a stabilizuje rovnováhu kyselina / báze. Třešně Acerola mají nejvyšší obsah přírodního vitaminu C ze všech druhů ovoce a zeleniny.

Jedna žvýkací tableta obsahuje více než trojnásobek denní potřeby vitaminu C doporučené evropskými potravinovými úřady. Tento vitamin C byl získán z třešní aceroly. Na rozdíl od syntetické kyseliny askorbové je přírodní vitamin C přítomen v oblasti biologických prekurzorů a v kombinaci s hodnotnými bioflavonoidy. Žvýkací tablety ACEROLA PLUS obsahují extrakt z cistusu. Rostlina cistus je považována za jednu z rostlin obsahujících nejvíce polyfenolů. Žvýkací tablety obsahují přírodní vitamin C z tropické třešně acerola. Vitamin C plní v organismu mnoho různých biologických funkcí.

Žvýkací tablety obsahují přírodní vitamin C z tropické třešně acerola a zinek.

Vitamin C a zinek přispívají:
k normální funkci imunitního systému
k normální funkci psychiky a nerv
  • Značka

    COSMOTERRA

  • Rozměry

    120 žvýkacích tablet, obj. kód 130280

  • 16. 7. 2021, 20:23

  • Zobrazení

    169

  • Oblíbené

    1

Kategorie